Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Zalando.
17. prosince 2021 18:30
Čas čtení 2:02
Sponzorovaný obsah

Češi se spolu s influencery dělí o své šťastné momenty. Poděl se i ty o radost z prvního zážitku

Češi se spolu s influencery dělí o své šťastné momenty. Poděl se i ty o radost z prvního zážitku
Zdroj: Zalando
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

První praní, bruslení, cestování či ochutnávání nových jídel. Když to zažíváš poprvé, stává se z obyčejného momentu něco jedinečného.

Vždy, když něco zkoušíš a děláš poprvé, nejspíš cítíš napětí, ale jakmile to vyjde, zaplaví tě ohromná radost. Pro někoho mohou maličkosti jako první návštěva festivalu s kamarády, první úspěšné poskládání skříňky nebo bruslení na ledě znamenat velký krok z komfortní zóny. Nenahraditelné a kouzelné první momenty vyzdvihuje v nejnovější kampani i Zalando

Neboj se objevovat, zkoušet nové věci a vystupovat ze své komfortní zóny. Neboť právě tehdy, když se odhodláš něco udělat poprvé, dokážeš vytvořit i z obyčejné činnosti něco výjimečného, ​​na co budeš ještě dlouho vzpomínat spolu s nejbližšími.


Co jsi udělal letos poprvé ty a udělalo ti to radost? Prohlédni si, jaké možná docela obyčejné okamžiky se staly výjimečnými pro naše fanoušky a můžeš se inspirovat i zážitky influencerů.

zalando
Zdroj: Zalando

Ochutnávání červů, půlmaraton i praní

Mnozí z nás dělali letos takové věci, které dosud nezkoušeli. Představ si, že někoho dokázala potěšit i taková činnost, jakou je první praní. Jiní zase vyzkoušeli nové sporty, například běžkování nebo skialp, lezení po skalách a našli se i tací, kterým se podařilo pokořit své osobní rekordy. Zatímco jedné slečně dělá radost, že zaběhla najednou 8 kilometrů, druhé dělá stejnou radost, že zaběhla půlmaraton. 

Nechyběly ani radostné momenty spojené s vařením, pečením i pojídáním. Může se ti to zdát zvláštní, ale našli se tací, kterým udělalo radost první ochutnávání červů, lanýžů nebo i fíků. Fanynku potěšilo, že se jí konečně podařil dort Pavlova po letech zkoušení. Našli se i lidé, kteří se radují z první zubní hygieny a nového pohledu na zubaře, prvního zkoušení zipline či první samostatné poskládání nábytku.

běh maraton běhání
Zdroj: Unsplash/sporlab

I influencery těší „obyčejné“ věci

Možná by sis myslel, že influenceři mají všechno, a proto je mohou těšit jen opravdu velké věci. Stejně jako všichni ostatní ale mají stejnou radost z toho, když něco zažívají poprvé. Přitom to může být něco pro tebe naprosto všedního. Například Any, kterou můžeš znát i jako @notsofunnyany, v kampani Radost patří nám pro Zalando ukázala, jak se radovala, když se poprvé podělila o svůj styl.

Slovenská modelka a influencerka Yasmine Taty zase ukázala, jakou radost jí dělá rodina. Co může potěšit mladou maminku? Bude to vánoční dárek vyrobený jejími dětmi, jejich první kroky nebo...? Prohlédni si video a zjisti, jaký kouzelný první moment zažila se svými ratolestmi.

DIY projekt a první společné bruslení

Expl0ited je dobře známý tím, že neustále zkouší něco nového. Cestoval sám po Japonsku, začal se učit hrát na klavír nebo zkusil hodinu pole dance. Dá se najít ještě něco, co Petr nedělal? Podívej se, jaký nový zážitek mu vykouzlil úsměv na tváři tentokrát.

Oblíbená česká influencerka s vietnamskými kořeny Bé Hà Nguyen pro kampaň Radost patří nám odkryla krásný zážitek ze svého soukromí. Ukázala radost, kterou jí udělalo první společné bruslení na ledě s jejím přítelem Fláviem z Brazílie.

Inšpiruj sa prvými zážitkami ďalších 

Zkoušej a objevuj nové věci

Okamžik, který zažíváš poprvé, bývá často přímo magický a radost z něj patří jen tobě. A přitom to může být první vaření polévky, skládání nábytku či zdobení vánočního stromku v prvním vlastním bydlení. Nech se inspirovat Zalandem ke zkoušení a objevování nových věcí.

Objev více radosti
zalando
Zdroj: Zalando
Domů
Sdílet
Diskuse