Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2021 6:30
Čas čtení 1:22
Dominik Vetrák

Scénáře pro 3. sérii Zaklínače jsou již hotové. Na premiéru už nebudeme čekat dva roky

Scénáře pro 3. sérii Zaklínače jsou již hotové. Na premiéru už nebudeme čekat dva roky
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ
Uložit Uložené

Tvůrci přidali na rychlosti a začátkem příštího roku začnou s natáčením.

Jedním z největších problémů seriálového Zaklínače je, že na něj čekáme až příliš dlouho. Každá série má jen 8 epizod, ale čekání na 2. sérii trvalo dva roky. Tvůrci však nyní vědí, jak mají k natáčení a výrobě nových dílů přistupovat, a tak je jisté, že 3. série dorazí mnohem dříve. V rozhovoru s TechRadarem prozradila tvůrkyně seriálu Lauren S. Hissrich, že již dokončili scénáře pro 3. sérii.

Doporučeno
RECENZE: 2. série Zaklínače RECENZE: 2. série Zaklínače 20. prosince 2021 12:30

Před začátkem natáčení musí dát dohromady režiséry a herce a naplno se dostat do kreativních procesů před produkcí. Zaklínač je velký a drahý seriál, takže natočení a dokončení 3. série potrvá spoustu měsíců, ale stále je tu šance, že to stihnou do Vánoc 2022. A pokud ne, je to v pořádku. Důležité je, aby byl vizuál tak kvalitní jako v případě 2. série.

Pokud tedy nestihnou vydání v roce 2022, zoufat nemusíš. Během roku 2022 totiž uvidíme spin-off s názvem Blood Origins. Zaměří se na zrod úplně prvního Zaklínače a na konjunkci sfér před 1200 lety. Jedná se o magickou událost, během které se spojily světy lidí, elfů, všech zázračných bytostí a zejména monster.

Zjistíme, jak vypadal Kontinent před tím, než se po něm procházeli ghoulové a upíři, a také poznáme svět elfů v době, kdy je lidé ještě nevyháněli do lesů a nezačínali s rasovou segregací.

Zaklínač
Zdroj: Netflix

V podstatě jde o vysněný knižní materiál, kterého jsme se od autora Zaklínače Andrzeje Sapkowského nikdy nedočkali. V audiovizuální formě natočené za pořádný balík peněz je to však ještě lákavější.

Ambiciózní projekt vytvoří Declan de Barra, který se postaral o scénář k epizodě Of Banquets, Bastards and Burials z první série Zaklínače. Lauren S. Hissrich, která je showrunnerkou hlavní série Zaklínače, bude Barrovi pomáhat z pozice výkonné producentky. Na konci 2. série Zaklínače byl na Netflixu k vidění i první teaser. Jak však název tohoto lákadla naznačuje, je to jen teaser, a tak se z něj moc nedozvíš.

Doporučeno
Henry Cavill: Nemá rád sexuální scény a zažil fat shaming. Top 10 faktů o hercově životě Henry Cavill: Nemá rád sexuální scény a zažil fat shaming. Top 10 faktů o hercově životě 23. srpna 2023 16:00

Kromě toho se chystají další animované filmy i seriál pro děti. Tvůrci plánují vytvořit nějaký příběh ve světě Zaklínače, ve kterém asi nebudou rasisté, sex, vraždění a podobně. Hodně štěstí.

Domů
Sdílet
Diskuse