Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. prosince 2021 12:30
Čas čtení 3:13
Richard Balog

Nejbizarnější outfity z červeného koberce v roce 2021

Nejbizarnější outfity z červeného koberce v roce 2021
Zdroj: Richard Quinn
MÓDA
Uložit Uložené

Kid Cudi ve svatebních šatech se závojem, Lil Nas X jako robot nebo Chiara Ferragni zahalená do zlatého brnění.

Chápeme, že je módní vkus subjektivní, ale některé výtvory stylistů pro známé tváře showbyznysu jsou katastrofou z jakéhokoli úhlu pohledu. Na mysli máme zejména outfity z červeného koberce během předávání filmových, hudebních či módních cen. 

Hudebníci, rappeři, herci, baviči nebo modelky se v roce 2021 pořádně vyřádili a před fotografy předstoupili například se stoličkou a deštníkem na hlavě, v kostýmu robota nebo ve zlatém brnění. Vybrali jsme 10 nejbizarnějších outfitů roku.

Názory prezentované v tomto článku nejsou názory celé redakce.
Doporučeno
Jedny z posledních tenisek, které navrhl Virgil Abloh, budou v obchodech Louis Vuitton již za několik dní Jedny z posledních tenisek, které navrhl Virgil Abloh, budou v obchodech Louis Vuitton již za několik dní 27. prosince 2021 15:51

Cardi B jako moderní Marie Antoinetta v outfitu od Schiaparelli

Těmito slovy popsala svůj outfit z hotelového balkonu v Paříži raperka Cardi B na Instagramu. Autorka řady platinových singlů se předvedla ve zlatých modelech z dílen italského módního domu Schiaparelli. Kromě výrazných prstenů, náhrdelníku a náušnic však nejvíce pozornosti poutala přilba s asymetrickým tvarem, která zakrývala Cardi B i oči.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)


Noah Cyrus v modelu od Schiaparelli během Grammy Awards

Po modelu od krejčích značky Schiaparelli sáhla během Grammy Awards také mladší sestra Miley Cyrus Noah. Celobílá róba byla naprosto v pořádku, což už nelze říci o skládané vrchní části, která nám připomínala rozbalený padák. Italský haute couture dům má v dnešním výběru nejpočetnější zastoupení.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)


Jeremy Scott a brazilská zpěvačka Anitta jako dva zajíčci

Americký návrhář Jeremy Scott je známý svými extravagantními návrhy, z nichž jeden si oblékl začátkem listopadu na benefičním akci amfAR. Společnost Scottovi dělala pěvecká latino hvězda Anitta v šatech se stejným designem, kterým dominují barevné motivy rostlin, květin a zvířat. Zaječí uši mají 3D efekt, ovšem výsledný vzhled obou je pořádně infantilní.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino)


Cardi B jako živá socha v Paříži

Jedna z nejúspěšnějších raperek 21. století, která se v minulosti živila jako striptérka, předvedla před Vítězným obloukem v Paříži i tento bizarní outfit od Richarda Quinna. Cardi B byla zahalena od hlavy až k patě v tmavě zeleném modelu, díky čemuž působila jako živá socha a ani náhodou nešlo o povedený outfit. Rodačku z New Yorku můžeme klidně označit za královnu bizarních módních kombinací roku 2021.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Richard Quinn (@richardquinn)


 Evan Mock v neproporčních modelech Thom Browne

Čtyřiadvacetiletý model, herec a jezdec na skateboardu se na letošním MET Gala předvedl v modelech z dílen značky Thom Browne a šlo o jeden z nejhorších outfitů, který jsme viděli na červeném koberci. Krátké sako se zavíracími špendlíky doplnil šortkami a třešničkou na dortu byla maska ​​na obličej s ostny a otvory vhodná spíše pro různé sexuální praktiky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Thom Browne (@thombrowne)


  Naomi Osaka na MET Gala

Velmi zvláštní outfit, make–up i styling zvolila na MET Gala tenistka Naomi Osaka, jejíž partner Cordae si raději oblékl jednoduchý trenčkot. Bývalá světová jednička v žebříčku WTA si na prestižní galavečer oblékla vzorované šaty s vysokým rozparkem a mašlí od značky Louis Vuitton, které doplnila o neforemnou obuv a strašidelný účes.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 大坂なおみ (@naomiosaka)


Lil Nas X jako zlatý robot

Lil Nas X patří mezi nejvýraznější tváře současné popové scény i LGBTQ+ komunity, o čemž nás přesvědčil i na MET Gala, když předvedl trojici extravagantních outfitů z dílen Versace. My jsme vybrali zlatý kovový model, díky kterému se autor alba Montero změnil na robota.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)


Billy Porter s deštníkem na hlavě během American Music Awards

Jak na sebe upoutat pozornost fotografů a médií velmi dobře ví i zpěvák, herec a spisovatel Billy Porter. Během uvádění American Music Awards měl oblečený modrý oblek s netradičním výstřihem od značky Botter. Součástí outfitu byl i deštník, který měl dvaapadesátiletý Porter nasazený přímo na hlavě místo klobouku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Billy Porter (@theebillyporter)


Chiara Ferragni na GQ Woman of the Year Awards 

Italka Chiara Ferragni je jednou z našich nejoblíbenějších módních influencerek, ale v tomto případě se nejednalo o její nejšťastnější volbu. V Berlíně se během předávání GQ Woman of the Year Awards představila ve zlatém modelu vyrobeném na míru od módního domu Schiaparelli, který nám připomíná starověké brnění a zachycuje také obrys Chiarina piercingu na bradavce.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GQ Germany (@gq_germany)


Kid Cudi ve svatebních šatech

Raper se na předávání módních cen CFDA (The Council of Fashion Designers of America) představil v unikátním modelu od návrháře Eliho Russella Linnetze. Na svatební outfit v podání Kid Cudiho určitě tak brzy nezapomeneme a z našeho pohledu jde o jeden z nejlepších módních úletů za poslední léta. Cudder svůj výsledný vzhled v krajkových šatech a závoji doplnil o průhledné rukavice, smokingové sako se stříbrným zdobením a luxusní šperky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by erl (@erl__________)

Domů
Sdílet
Diskuse