Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2022 9:58
Čas čtení 0:48
Adam Novosad

Slovenský policista na Silvestra překvapil přítelkyni žádostí o ruku

Slovenský policista na Silvestra překvapil přítelkyni žádostí o ruku
Zdroj: Polícia SR
NEWS POLICIE SR
Uložit Uložené

Policisté se jen přišli vyfotit na Nitranský hrad, ale odcházeli se slzami v očích.

Nitranský policista Maroš si řekl, že svou silvestrovskou službu pojme velmi originálně a požádá během ní svou přítelkyni o roku. Policisté si nejprve se správcem své facebookové stránky dohodli focení na Nitranském hradě, kde plánovali natočit i krátké video a poslat přes sociální sítě pozdrav všem obyvatelům Slovenska.

Maroš však na focení zavolal i svou přítelkyni Veroniku. „Na konci focení dopravák Maroš vyzval svou přítelkyni Veroniku, která se tam na ně přišla podívat, aby se vyfotila s nimi. Ta sice chvíli váhala, nakonec však souhlasila. Úplně však ztratila řeč, když ji Maroš najednou vzal za ruku, poklekl před ní a požádal ji o ruku,“ vysvětluje status nitranské policie.

Překvapená přítelkyně Veronika sice na chvíli ztratila řeč, ale vzápětí svému příteli v uniformě okamžitě řekla ano. Do nového roku 2022 tak oba vstupovali už jako zasnoubená dvojice.

„Doufáme, že budeme mít v tomto roce mnohem více příležitostí přinášet vám milé, lidské příběhy z výkonu služby, i z našich soukromých radostí,“ napsal správce stránky se slovy, že Marošovi a Veronice přeje nitranská policie hodně štěstí a už teď se těší na fotky ze svatby, které ráda zprostředkuje veřejnosti stejně jako zásnuby.

Domů
Sdílet
Diskuse