Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2022 7:00
Čas čtení 8:41
Tereza Šnajdrová

Laky na nehty za 1 500 korun nebo kosmetika od hvězdy ze seriálu Stranger Things. Tyto značky vlastní slavné osobnosti

Laky na nehty za 1 500 korun nebo kosmetika od hvězdy ze seriálu Stranger Things. Tyto značky vlastní slavné osobnosti
Zdroj: Getty Images/Emma McIntyre / Getty Images/Helene Marie Pambrun / Wikimedia Commons/Gage Skidmore/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI LADY GAGA
Uložit Uložené

Harry Styles, Millie Bobby Brown, Halsey nebo třeba Lady Gaga. Těchto 10 celebrit vlastní kosmetické značky.

V posledních letech se na kosmetickém trhu objevilo hned několik stovek nových brandů. Zorientovat se v nich není nic jednoduchého. Touha vlastnit osobní make-up brand se od high-end značek a influencerů přesunula i k celebritám a možná tě překvapí, o kolika slavných podnikatelích ještě nevíš. Mrkni na make-up brand Ariany Grande, Halsey, Harryho Stylese nebo luxusní značku Lady Gagy a třeba si i ty uděláš radost novými produkty.

Brand Lady Gaga je veganský a rozmanitý

Sex symbol či femme fatale. I takto mnozí označují zpěvačku a herečku Lady Gaga. Možná si vzpomeneš na rok 2008, kdy se na MTV objevil song Just Dance, nikdo netušil, kdo za ním stojí a že jen pár měsíců na to získá Grammy.

Lady Gaga na hudební scénu přišla jako blesk z čistého nebe a jak se zdá, jen tak z ní ani neodejde. Zpěvačka s italskými kořeny má na svém kontě osm studiových alb, které stihla nahrát mezi vystupováním po celém světě, ale také mezi účinkováním v několika filmech.
 
Poslední, ve kterém si zahrála, byl Klan Gucci, kde se objevila po boku oblíbeného Adama Drivera a opět fanouškům ukázala, že není jen skvělou zpěvačkou, ale také herečkou. Lady Gaga je ale i něco víc a tím teď narážíme na její kosmetickou značku Haus Laboratories, která vznikla již v roce 2012. Původně nabízela pouze parfémy, ale to se před několika lety změnilo.
 

Doporučeno
Žádný Batman a spousta tančení. Na druhého Jokera není nikdo připraven, tvrdí kameraman  Žádný Batman a spousta tančení. Na druhého Jokera není nikdo připraven, tvrdí kameraman 4. listopadu 2023 11:29


Z Haus Laboratories je nyní plnohodnotný veganský make-up brand, v jehož sortimentu najdeš oční stíny, linky, které jsou pro Lady Gaga typické, produkty na tvář, ale také rozmanité rtěnky, lesky a tužky na rty. S kosmetikou Haus Laboratories si budeš připadat luxusně a zcela jistě oceníš i to, že není testovaná na zvířatech.
 
Cena: $$$$

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený HAUS LABORATORIES BY LADY GAGA (@hauslabs)

Fenty Beauty a Fenty Skin z dílny Rihanny

Rihannu zná celý svět. Barbadoská zpěvačka se proslavila v roce 2005, když vydala skladbu Pon de Replay a hudební svět takřka okamžitě věděl, že má co dočinění s hvězdou světového formátu. Rihanna až doposud vydala 8 studiových alb, zahrála si v několika filmech a získala nespočet hudebních cen. Od roku 2016 ale nevydala žádnou desku a v hudebním světě jako by se po ní slehla zem…
 
Rihanna, vlastním jménem Robyn Rihanna Fenty, se v minulosti stala tváří i několika kosmetických kampaní. Pracovala se značkou Armani, MAC, Rogue, Rebell, a když pak v roce 2017 přišla s vlastním kosmetickým brandem Fenty Beuty, mnohým bylo jasné, že se zpěvačka na tento krok připravovala již delší dobu.
 
U Fenty Beuty si každý přijde na své. Koupit si můžeš make-upy, primery, pudry, tvářenky, legendární highlightery, ale také třeba rtěnky, balzámy na rty a oční stíny. Pokud se příliš nelíčíš a spíše oceníš kvalitní péči o pleť, tak si určitě vybereš u Fenty Skin. Rihannina skin care je navíc z recyklovatelných materiálu, některé produkty jsou znovuplnitelné a snaží se tak příliš nezatížit naši planetu.
 
Chtěla jsem krásné obaly, které budou funkční a zároveň šetrné k planetě Zemi. Produkty, u nichž je to možné, se dají doplňovat, používáme recyklovatelné materiály a pokud to jde, nepoužíváme ani krabice,řekla Rihanna. Zpěvaččinu skin care i Fenty Beauty seženeš jak v Sephoře, tak na oficiálním webu.


Cena: $$$$

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Selena Gomez a její Rare Beauty

Další hvězdou, jež vlastní kosmetickou značku, není nikdo jiný než Selena Gomez. Zpěvačka, skladatelka, herečka a módní návrhářka okouzlila světla reflektorů již v roce 2002, kdy si zahrála v dětském televizním pořadu Barney a přátelé. Následně začala spolupracovat s Disney, čímž si otevřela dveře i k dalším hereckým příležitostem a v současné chvíli se pyšní spoluprací na více než 50 snímcích.
 
Selena Gomez na sebe přitáhla pozornost mnohých především v době, kdy začala chodit s kanadským zpěvákem Justinem Bieberem, s nímž se také v roce 2016 nadobro rozešla, ale mnozí fanoušci tento vztah prožívají dodnes a stále si přejí, aby se hvězdičky opět daly dohromady.
 
Nadějná umělkyně vydala 8 hudebních alb, přičemž to poslední Revelación vyšlo teprve v březnu minulého roku a je jasné, že tato talentovaná žena rozhodně nezahálí, a to ani během pandemie koronaviru. V létě 2020 totiž Selena uvedla na trh novou kosmetickou značku Rare Beuty, kterou pojmenovala po své desce Rare a fanynky z celého světa šílely.
 
Rare Beauty nenabízí mnoho produktů, ale sází na to, že svojí nabídkou osloví především ty, které zajímá veganská kosmetika netestovaná na zvířatech, která z tebe neudělá nového člověka, ale zvýrazní tvou přirozenou krásu. „Naše krabice jsou 100% recyklovatelné a potištěné inkoustem na vodní bázi. Chtěla jsem vytvořit značku, která bude mít jasnou myšlenku, a to se mi také podařilo,říká Selena Gomez.
 
Rare Beauty seženeš v Sephoře nebo na oficiálním webu a můžeš vybírat z omezené nabídky rtěnek, očních stínů, tekutých tvářenek nebo nejrůznějších primerů.
 
Cena: $$$

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Nezahálí ani Kardashianky. Na trhu najdeš KKW Beauty i Kylie Cosmetics

Pokud se o kosmetiku alespoň trochu zajímáš, pravděpodobně registruješ značky KKW Beauty a Kylie Cosmetics. Hrdou majitelkou první zmíněné je Kim Kardashian, ale pokud máš v plánu utratit peníze právě u KKW Beuty, máme pro tebe špatnou zprávu. Kim Kardashian v současné chvíli pracuje na rebrandingu a nové kolekci, takže v současné chvíli produkty stáhla z trhu. Nové ale na trh uvede už začátkem tohoto roku a prý se máme na co těšit.
 
Od roku 2014 na trhu najdeš i značku Kylie Cosmetics, kterou vlastní její mladší sestra Kylie Jenner. Ta pobláznila svět svými lip kity, které ti měly zajistit stejně šťavnaté rty jako má sama Kylie, ale postupem času do svého sortimentu přidala i oční stíny, tvářenky, bronzery, highlightery a produkty na obočí.
 
V květnu roku 2019 pak navíc přidala i sekci Kylie Skin, která je věnována péči o pleť, a dokonce i Kylie Baby, v níž koupíš produkty i pro ty nejmenší. Kylie je prostě podnikatelka s velkým P, o čemž se můžeš přesvědčit přímo na webu Kylie Cosmetics.
 
Cena: $$$

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Ariana Grande po parfémech přichází i s vlastní značkou r.e.m. beauty

Americká zpěvačka, skladatelka a herečka Ariana Grande vydala své debutové album Yours Truly teprve v roce 2013, ale takřka ihned s ním zabodovala v hitparádách po celém světě. Texty o lásce, zlomeném srdci a životě divy zaujaly mnoho fanynek a mnozí okamžitě tušili, že Arianu čeká zářná budoucnost. Talentovaná zpěvačka vydala během osmi let hned šest úspěšných alb, dvě EP, desítky singlů a zahrála si i v pár snímcích.
 
V roce 2015 pak launchla svůj první parfém s názvem Ariana Grande, a když zjistila, že to je přesně to, co její fanoušci chtějí, uvedla na trh i dalších 10 vůní. V listopadu minulého roku se svoje podnikání v kosmetickém průmyslu rozhodla pozvednout na další úroveň, a to vlastním make-up brandem r.e.m. beauty. „Značku r.e.m. beauty přivedla k životu multitalentovaná umělkyně Ariana Grande. Inspirována transformační silou make-upu a poháněna vlastní vášní si Ari splnila svůj sen o vysoce kvalitních a inovativních produktech na oči, obličej a rty, které budou dostupné pro všechny,hlásá web r.e.m. beauty, kde produkty můžeš koupit.
 
Sortiment r.e.m. beauty se sestává ze dvou paletek očních stínů, desíti highlighterů a rtěnky, řasenky, lesku na rty a jiných doplňků. Musíme podotknout, že r.e.m. beauty nepůsobí příliš originálně a dle recenzí na internetu není ani kvalita produktů nijak závratná. Přesto jsme zvědaví, jak tento brand uspěje v moři plném kvalitních produktů a co nového nám Ariana představí.
 
Cena: $$$

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Halsey minulý rok šokovala značkou About-Face

Ashley Nicolette Frangipane, kterou budeš znát spíše pod uměleckým jménem Halsey, to v životě neměla jednoduché. Hudbě se začala věnovat v osmnácti letech, když neměla peníze ani na nájem a hledala způsob, jak se uživit. Pod různými pseudonymy vystupovala po maličkých klubech a štěstí se na ni usmálo až v roce 2014, kdy jako support vyrazila na turné s oblíbenou britskou kapelou The Kooks.
 
Když pak jen o rok později vydala debutové album Badlands, hudební kritici o ní začali mluvit jako o hvězdě, která na trh přináší něco nového, co nikdo před ní nezvládl. Halsey se celý život potýká s mnohými problémy, což také promítá do svojí hudby a právě emoce, které svým posluchačům předává, jsou to, čeho si na ní fanoušci cení nejvíce. Zpěvačce byla v pubertě diagnostikována bipolární porucha, žila na ulici s drogově závislými a netají se ani tím, že byla znásilněna a samovolně potratila.
 
Dnes už je na tom Halsey mnohem lépe, má milujícího muže, syna a její pěvecká kariéra jenom vzkvétá. Začátkem roku 2020 se zpěvačka rozhodla proniknout i do kosmetického světa a na trh uvedla značku About-Face. Veganská kosmetika se pyšní různorodým sortimentem, který osloví i ty nejnáročnější make-upové fanoušky.
 
Na webu About-face můžeš najít nejrůznější oční stíny, výrazné i holografické barvy na rty, highlighty, produkty na obočí a mnoho dalších. About-Face je značka, o které se příliš nemluví, ale z recenzí, které najdeš na YouTube je zřejmé, že se jedná o opravdu kvalitní produkty, které by si zasloužily více pozornosti.
 
Cena: $$$$

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený about-face beauty by Halsey (@aboutfacebeauty)

Pleasing od Harryho Stylese ti nabídne laky na nehty za 1 500 korun

Harry Styles se zpěvem začal v roce 2010 v kapele One Direction a dnes snad neexistuje nikdo, kdo by tohoto nadějného umělce neznal. Poté, co se boy band rozpadl, se Harry vrhnul na sólo kariéru, vydal dvě studiová alba, zahrál si ve snímku Dunkerk a stal se tváří značky Gucci.
 
Právě jeho cit pro módu a rozmělňování hranic mezi ženským a pánským stylem z něj udělalo módní ikonu, která je uznávána po celém světě a která udává trendy, jimiž se řídí desetitisíce dalších lidí. Podívejme se třeba na nalakované nehty, s nimiž v pánském provedení přišel právě Harry Styles a inspiroval tím další muže, kteří se konečně nestydí zajít na manikúru nebo mít upravené a nalakované nehty.
 
Když pak Harry Styles pronikl i do světa kosmetiky, bylo předvídatelné, s jakými produkty asi přijde. V listopadu 2021 na trh uvedl brand Pleasing, v rámci kterého si můžeš zakoupit čtyři laky na nehty, refreshující pero na rty a oči nebo rozjasňující sérum. Harry by tak mohl motivovat muže, aby pečovali nejen o své nehty, ale i o svoji pleť.
 
Cena: $$$$

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Pleasing (@pleasing)

Florence by mills potěší všechny fanoušky seriálu Stranger Things

Fanoušci Stranger Thing zbystřete. Věděl jsi, že Millie Bobby Brown vlastní kosmetickou značku s názvem florence by mills? Tu uvedla na trh již v roce 2019 a inspirací ji byla její babička. „Moje babička přijala svoji individualitu a vedla k tomu i ostatní. Jdu v jejích stopách a myslím, že na trhu chyběla značka pro mladé lidi. I oni si zaslouží mít produkty, díky kterém budou umět pečovat o svoji pleť i o svoji krásu,řekla Millie.
 
Florence by mills je o vyzdvihnutí krásy dle našich podmínek. Bez pravidel. Bez boje za dokonalostí. Odmítáme nudné standardy krásy. Je jen na nás, jak si chceme hrát, jak chceme vypadat, jak se chce cítit a jak chceme žít,“ hlásá oficiální web, který je také jediným místem, kde produkty florence by mills koupíš.
 
Vybírat můžeš z bohaté nabídky skin care a vysvětleno ti bude i to, jak v péči o pleť krok po kroku postupovat. Až budeš hydratovaný a připravený, můžeš pokračovat s make-upem. Florence by mills ti nabízí i několik očních linek, paletek stínů a lesků na rty, díky kterým budeš vypadat svěží a podtrhneš tak svoji přirozenou krásu. Vše navíc v krásných barvách, originálních obalech a bez škodlivých parabenů a sulfátů.
 
Cena: $$$

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený florence by mills (@florencebymills)

Jeffree Star se díky make-up brandu dostal z ulice do luxusu

Jeffree Star měl ke kosmetice vždy blízko a dalo by se o něm mluvit jako o průkopníkovi. Už jako malý totiž kradl make-up své matce, líčil se do školy a nikoho nepřekvapilo, že v pubertě získal práci u kosmetické značky MAC. Jeffree je ale také hudebník, a ačkoliv začínal na platformě MySpace, jeho tvorba se dostala do celého světa a v jeho videoklipech můžeš vidět například i Nicki Minaj či Keshu.

Doporučeno
RECENZE: House of Gucci RECENZE: House of Gucci 25. listopadu 2021 17:30

Hrdý bisexuál měl dobře našlápnuto, ale jeho producent Akon, který mu sliboval zářnou budoucnost, začal čelit určitým osobním problémům, které vedly k ukončení jejich spolupráce a Jeffree skončil na ulici.
 
Docházely mu peníze, nevěděl kudy kam, a tak se v roce 2014 rozhodl založit vlastní kosmetickou značku Jeffree Star. Jeffree se začal stylizovat do luxusní divy, rozjel své působení na sociálních sítích a fanoušci mu zobali z ruky. V roce 2018 se stal člověkem s nejvyššími příjmy na YouTube a už nikdy se nemusel strachovat o peníze.
 
Kosmetiku Jeffree Star dnes nekoupíš už jen na oficiálním webu, ale také v prodejnách Marionnaud či v Douglasu. Vybírat tam můžeš z neuvěřitelných odstínů rtěnek, rozjasňovačů, které tě zaručeně okouzlí nebo několika paletek, jež obsahují výrazné barevné kombinace a mnoho dalšího. Jeffree to s kosmetikou prostě umí a jsme zvědaví, s čím nás překvapí v budoucnu.
 
Cena: $$$$

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jeffree Star Cosmetics (@jeffreestarcosmetics)

Domů
Sdílet
Diskuse