Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2022 10:35
Čas čtení 1:30
Vojtěch Vanda

Čtyřletou neteř George Floyda někdo postřelil, když spala. Policie dorazila po 4 hodinách

Čtyřletou neteř George Floyda někdo postřelil, když spala. Policie dorazila po 4 hodinách
Zdroj: TASR/DPA
NEWS GEORGE FLOYD
Uložit Uložené

Rodina George Floyda zatím stále nemá klid. Na nový rok jeho neteř postřelil neznámý střelec.

Rodině George Floyda se tragédie nevyhýbají. V noci na Nový rok byla zatím neznámým střelcem postřelena jeho čtyřletá neteř. Dívenka utrpěla poranění plic, jater a má zlomená tři žebra, nyní je ve stabilizovaném stavu v nemocnici v Houstonu. Její otec a jedna z hlavních postav protestů Black Lives Matter vyvolaných smrtí George Floyda, Derrick Delane, se domnívá, že se jednalo o cílený útok. Informuje Vice.

Doporučeno
Expolicista je vinen z vraždy Afroameričana George Floyda. Za mříže může jít až na 40 let Expolicista je vinen z vraždy Afroameričana George Floyda. Za mříže může jít až na 40 let 21. dubna 2021 7:20

Ke střelbě došlo kolem třetí hodiny ranní na Nový rok v jižním Houstonu, kde Delane se svou rodinou bydlí. Neznámý střelec vystřelil několik ran na jejich dvoupatrový dům, z nichž minimálně jedna zasáhla tělo jeho čtyřleté dcery Arianny, která spala.

Domů
Sdílet
Diskuse