Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2022 11:57
Čas čtení 0:57
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Raper Machine Gun Kelly požádal Megan Fox o ruku

VIDEO: Raper Machine Gun Kelly požádal Megan Fox o ruku
Zdroj: Flickr/prev news/volně k užití
NEWS MACHINE GUN KELLY
Uložit Uložené

Herečka mu řekla „ano“.

Hollywood se dočká další velkolepé svatby, která bude patřit raperovi Machine Gun Kellymu a herečce Megan Fox. Dvojice se v úterý 11. ledna zasnoubila a svoji lásku se tak rozhodla potvrdit svazkem manželským. „A stejně jako v každém životě před tímto a jako v každém životě, který bude následovat, jsem řekla ano,“ oznámila radostnou zprávu na Instagramu Megan Fox.

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 8:30

V červenci 2020 jsme seděli pod tímto banánovníkem. Žádali jsme o magii. Zapomněli jsme na bolest, které budeme společně čelit v tak krátkém, bouřlivém období,“ napsala v úvodu oznámení o zásnubách Megan Fox. „O rok a půl později, když jsme spolu prošli peklem, smáli se víc, než jsem si kdy představovala, že je možné, mě požádal o ruku,“ pokračovala.

A stejně jako v každém životě před tímto a jako v každém životě, který bude následovat, jsem řekl ano. A pak jsme si navzájem pili krev,“ zakončila emotivní příspěvek herečka.

Domů
Sdílet
Diskuse