Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2022 19:32
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Režisér Get Out a Us odhaľuje svoj najnovší sci-fi triler Nope. Film bude o mrazivej mimozemskej invázii

Režisér Get Out a Us odhaľuje svoj najnovší sci-fi triler Nope. Film bude o mrazivej mimozemskej invázii
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herci z Get Out, Euphorie a The Walking Dead natočili mrazivý triler, ktorého trailer je prísľubom jedného z najočakávanejších filmov celého roka.

Komik Jordan Peele sa pred pár rokmi rozhodol stať špičkovým režisérom. Odvtedy natočil filmy Get Out a Us, psychologické trilery pracujúce so spoločenskými problémami a témami, po ktorých diváci často ostali v šoku.

Podľa prvej ukážky jeho najnovšieho trileru s názvom Nope sme zvedaví, ako tvorca implementuje svoj typický politický a spoločenský komentár voči rasizmu aj v tomto filme. Nope totiž zobrazí mimozemskú inváziu, ktorá sa zrejme začne na ranči, kde hlavné postavy trénujú kone. 

Hlavné roly stvárnia herci Daniel Kaluuya (Get Out, Black Panther), Steven Yeun (The Walking Dead, The Humans) a Keke Palmer (Hustlers). Jednu z rol stvárnila aj herečka z Euforie Barbie Ferreira. 

Režisérom je spomínaný Jordan Peele, ktorý napísal aj scenár. Film natočil kameraman Hoyte van Hoytema, ktorého služby využíva aj režisér Christopher Nolan. Premiéra filmu Nope je v kinách naplánovaná na 22. júl. 

Domů
Sdílet
Diskuse