Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2022 13:19
Čas čtení 0:50
Jakub Paulík

Ryan Reynolds bojuje jako rytíř Jedi a cestuje v čase za svým mladším já

Ryan Reynolds bojuje jako rytíř Jedi a cestuje v čase za svým mladším já
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Populární herec znovu spojil síly s režisérem filmu Free Guy.

K domu mladého Adama (Walker Scobell) přilétá muž ve vesmírné lodi (Ryan Reynolds), který má na tváři stejnou jizvu jako on a dokonce ví, jak se zavírá jejich rozbitá chladnička. Vesmírný cestovatel je totiž Adam z budoucnosti.

Doporučeno
Divákům berou dech v melodramatech i akčních blockbusterech, dokáží zahrát cokoli. Kdo jsou největší ženské talenty Hollywoodu? Divákům berou dech v melodramatech i akčních blockbusterech, dokáží zahrát cokoli. Kdo jsou největší ženské talenty Hollywoodu? 8. února 2022 16:30

Než se mladý hrdina stihne vzpamatovat ze skutečnosti, že před ním stojí jeho budoucí já a cestování v čase skutečně existuje, zaútočí na ně maskovaní nepřátelé. Těm se postava Ryana Reynoldse postaví společně s herečkou Zoe Saldanou, kterou můžeš znát z oscarového Avatara.

Zatímco Zoe Saldana na útočníky střílí laserovou pistolí, Ryan Reynolds bojuje se zbraní připomínající světelný meč ze Star Wars. Ve filmu si dále zahráli Jennifer Garner (Alias, Love, Simon), Mark Ruffalo (Spotlight, I Know This Much Is True a všechny marvelovky s Hulkem), Catherine Keener (Capote, Being John Malkovich) a další. 

The Adam Project působí jako mix akčního sci-fi s komedií, při které se mohou fanoušci Reynoldse těšit na jeho dobře známé humorné hlášky. Od samotného příběhu bychom však nečekali příliš mnoho.

Na první pohled z traileru film působí jako zábavná jednohubka, u které se dobře uvolníš, ale znovu ji už nevyhledáš. V podstatě něco podobného jako loňská akční komedie Free Guy, kterou tak jako The Adam Project režíroval Shawn Levy. The Adam Project bude na Netflixu dostupný od 11. března 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse