Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2022 16:30
Čas čtení 7:54
Martin Adam Pavlík

Divákům berou dech v melodramatech i akčních blockbusterech, dokáží zahrát cokoli. Kdo jsou největší ženské talenty Hollywoodu?

Divákům berou dech v melodramatech i akčních blockbusterech, dokáží zahrát cokoli. Kdo jsou největší ženské talenty Hollywoodu?
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dokáží sebevědomě zahrát psychopatické vražedkyně, smrtelně nemocné, křehké i drsné ženy. Umí diváky rovnocenně pobavit, ale i v nich probudit emoce. Které z nich mají největší potenciál získat brzy nejednoho Oscara?

Kdysi kralovaly Hollywoodu Meryl Streep, Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer nebo Nicole Kidman, Julia Roberts, Halle Berry či Jodie Foster. Dnes je samozřejmě vidíme na plátně také, ale ne tak často. Navíc, logicky, už nemohou hrát oblíbené mladé dívky a být stále tak zářivými hvězdami jako kdysi. 


Podobně jsou na tom už i o něco mladší skvělé herečky Kate Winslet, Natalie Portman, Amy Adams, Jessica Chastain či Charlize Theron. Kdo jsou však dnes ty nejvýraznější mladé talenty, které po nich převzaly štafetu a září na plakátech k nejnovějším blockbusterům a melodramatům?



Hollywood
Zdroj: Netflix, Disney+, MGM

Pojď se podívat na to, koho vnímáme jako největší současné mladé ženské talenty ve světě Hollywoodu se světlou budoucností a potenciálem mít jednou na kontě nejednoho Oscara. 


V Refresheru produkujeme na denní bázi několik článků s filmovým obsahem, ať už jde o recenze, profily režisérů, herců, hereček nebo kinotipy. Pokud chceš mít i nadále přehled o skvělých snímcích, seriálech či příbězích zajímavých osobností ze světa filmu, podpoř nás a staň se členem klubu Refresher+.

1. Zendaya

Celým jménem Zendaye Maree Stoermer Coleman je sice teprve 25 let, ale to, co předvádí, když se zapne kamera a zakřičí: „Akce!“, je doslova neuvěřitelné. Ano, všichni milovníci marvelovek si ji už oblíbili díky nejnovější trilogii Spider-Mana, ale paradoxně právě tam nedostala příliš velký prostor, aby naplno ukázala, co v ní je.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 109495 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Kterou herečku zařadil časopis The New York Times na desáté místo v žebříčku nejlepších herců a hereček 21. století.
  • Od které herečky chtěli lidé z produkce, aby si v 16 letech oblékla silikonovou podprsenku, neboť se jim zdálo, že má malá prsa.
  • Která nadějná herečka (27) měla v dramatu o zakázané lásce dvou žen odvážnou sexuální scénu s Kate Winslet (46) a jak na ni vzpomíná.
  • Kterou herečku už v deseti letech pochválil na Twitteru Stephen King za její herecký výkon.
  • Která herečka si už ve 13 letech zahrála nemilosrdnou vražedkyni i upírku.
Domů
Sdílet
Diskuse