Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2022 20:30
Čas čtení 4:54
Viktor Kniš

VYSVĚTLUJEME: Co Kanye West předvádí na Instagramu?

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Tvoří meme obrázky a útočí na každého, kdo mu přijde do cesty. Kanye West plánuje vydat nové album Donda 2, aktuální show na Instagramu však nemusí být jen dobře promyšleným promem.

Není to tak dávno, co Kanye West močil na sošku Grammy a zveřejňoval smlouvu se svým vydavatelstvím Universal Music, ze které podle něj vyplývá, že jej diskriminují. Krátce po jeho výstřelku ze září 2020 se začaly objevovat informace o rozvodu s Kim Kardashian, který údajně zvládal jen velmi těžko.

Když rozvod do léta 2021 zpečetili, rapera zaměstnávalo zejména album Donda, na kterém Kim Kardashian vyjádřil náklonnost, dokonce ji pozval na pódium v ​​rámci jednoho z vystoupení, kde si oblékla svatební šaty.

Dnes už víme, že nešlo jen o promo. Kanye West vstoupil do roku 2022 s komplikovanými city k exmanželce, ale i jejímu příteli a každému, kdo mu přijde v jeho spanilé jízdě Instagramem do cesty. Neunikli ani Billie Eilish a Kid Cudi, kteří byli naprosto ticho.

V článku vysvětlujeme, proč jeden z nejsledovanějších raperů na planetě každý den přidává na Instagram divné příspěvky bez širšího kontextu a jak je má běžný divák vnímat.

Většina z nich vydrží v originální podobě na nástěnce rapera jen krátce, protože si publikaci odvážných slov a obrazových příloh nejednou rozmyslí. Pokud tě zajímá více ze světa známých osobností, které hýbou veřejným míněním, sleduj naši kategorii Osobnosti.

Kanye West
Zdroj: Getty Images for Universal Music Group/Kevin Mazur

Kanyeho výstřelky trvají již 13 let

Domů
Sdílet
Diskuse