Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2022 14:28
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Animovaný seriál The Boys: Diabolical tě pobaví, ale možná i zhnusí svou brutalitou

Animovaný seriál The Boys: Diabolical tě pobaví, ale možná i zhnusí svou brutalitou
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Animák zkombinuje seriály The Boys a Invincible v šesti epizodách, z nichž každá se bude věnovat jiným postavám. V centru příběhu budou nadlidé porušující zákony.

Seriál The Boys od streamovací platformy Amazon Prime Video má za sebou 2 úspěšné série. Tvůrci se rozhodli svět zkažených a nemravných, často až vraždících superhrdinů rozšířit. Poslouží jim k tomu animovaný seriál The Boys: Diabolical. Bude mít 8 epizod, z nichž každá se zaměří na jiné postavy, hrdiny či padouchy.

Jak můžeš vidět v traileru, tvůrci chtějí v tomto formátu rozebírat různá témata včetně psychických problémů hrdinů nebo lidí, kteří superschopnostmi nedisponují a cítí se tak méněcenní. Samozřejmostí je pořádně tvrdý humor a scény, které jsou jen pro dospělé. Jednak kvůli sexu, jednak kvůli trhání končetin a ničení lidských těl.

Doporučeno
RECENZE: Uncharted RECENZE: Uncharted 18. února 2022 15:30

Seriál se na streamovací platformě Amazon Prime Video objeví již 3. března, kdy budou k dispozici všechny epizody. Zajímavé je, že každá z epizod má jiný animovaný styl. Seriál se může pochlubit také extrémně nabitým hereckým obsazením.

Své hlasy propůjčí animovaným postavám také herci jako Michael Cera, Don Cheadle, Giancarlo Esposito, Kumail Nanjian, Justin Roiland, Seth Rogen, Andy Samberg či Simon Pegg. Epizody budou dlouhé od 12 do 14 minut. Pokud se ti podobné seriály líbí, určitě si pusť i The Invincible, kterému jsme v recenzi udělili 9,5/10.

Domů
Sdílet
Diskuse