Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2022 17:15
Čas čtení 0:39
Tereza Šnajdrová

Leoš Mareš oznámil narození třetího potomka

Leoš Mareš oznámil narození třetího potomka
Zdroj: ČTK/Fotobanka ČTK/Šimková Veronika
NEWS LEOŠ MAREŠ
Uložit Uložené

Oblíbený moderátor Leoš Mareš na Instagramu informoval o narození třetího potomka. „A je to..,“ napsal k fotce rozkřáplého vajíčka, ze kterého vedou malé stopy.

Oblíbený moderátor Leoš Mareš v říjnu na sociálních sítích oznámil, že spolu s jeho druhou manželkou Monikou Marešovou očekávají potomka. Nyní na Instagramu zveřejnil fotku rozkřáplého vajíčka, ze kterého vedou stopy malého kuřátka a internet jásá. Třetí potomek Leoše Mareše je na světě a my moderátorovi, a především jeho ženě, moc gratulujeme.

Doporučeno
Leoš Mareš oznámil šťastnou novinu. S manželkou Monikou čeká dítě Leoš Mareš oznámil šťastnou novinu. S manželkou Monikou čeká dítě 14. října 2021 9:01

Leoš Mareš má již dva syny z předchozího manželství, ale spolu s Monikou Marešovou mají prvního potomka. „A je to...,“ napsal na sociálních sítích oblíbený moderátor, čímž v této pochmurné době vykouzlil úsměv na tváři nejednomu fanouškovi. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)


Obrovská gratulace,“ píše herečka Patricie Pagáčová. „Bude bašavel. Moc gratuluju tobě i Monice. Kdykoliv bude potřeba hlídání nebo zazpívat na dobrou noc, tak jsem připraven. Ještě jednou mooooc gratuluju,“ přidává se k ní zpěvák Jan Bendig.

Kromě fotky vajíčka a třech strohých slov však moderátor více informací nezveřejnil. Veřejnost tak netuší, zda se dvojici narodila dcera či syn, ale důležité je, že jsou všichni v pořádku.

Domů
Sdílet
Diskuse