Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2022 v 9:50
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

VIDEO: Pár v Praze byl podezřelý z krádeže oblečení, muž na ochranku vytáhl pistoli

VIDEO: Pár v Praze byl podezřelý z krádeže oblečení, muž na ochranku vytáhl pistoli
Zdroj: Městská policie hl. m. Prahy
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Policisté hledají muže a ženu, kteří se rozhodli, že půjdou „nakupovat“ oblečení. Muž dokonce na ochranku v obchodě vytáhl zbraň.

Kriminalisté z Prahy hledají pár podezřelý z krádeže. Minulý týden v pondělí totiž muž a žena navštívili jeden obchod s oblečením v nákupním centru na Chodově. V souvislosti s podezřením, že dvojice ukradla z obchodu oblečení, je ochranka přivedla zpět. Dvojice si však odchod z obchodu vynutila namířenou zbraní a výhrůžkami smrtí. Policisté nyní po nich pátrají. Informovali o tom v tiskové zprávě.

Doporučeno
VIDEO: Žena s vycpaným břichem před seniorem předstírala, že spěchá do brněnské porodnice. S partnerem mu ukradli kreditní kartu VIDEO: Žena s vycpaným břichem před seniorem předstírala, že spěchá do brněnské porodnice. S partnerem mu ukradli kreditní kartu 23. února 2022 v 19:55

K incidentu došlo 7. března kolem 14:00. Dvojice, která na začátku vypadala jako obyčejní zákazníci, si prohlížela oblečení. Několik kousků se jim zalíbilo, a tak si je šli vyzkoušet. Jenže to už byla v pozoru pracovnice obchodu, jíž se něco nezdálo.

„Dvojice si všimla i pozorná prodavačka, která si oba pamatovala z minula v souvislosti s krádežemi. Když muž zkoušené zboží vrátil zpátky na stojan, šla věci zkontrolovat a v kapsách nalezla dva bezpečnostní prvky,“ okomentoval pozorné oko prodavačky mluvčí policie Jan Rybanský.

Prodavačka všechno oznámila ochrance. Hlídač následně přivedl dvojici zpět do obchodu, jelikož vyvstalo podezření, že by ukradené zboží mohlo být v batohu. S tím se ale dvojice odmítla smířit. 

obchod pistole praha pár
Zdroj: Policie ČR

„Zadrženému se to samozřejmě nelíbilo a po chvíli hádání začal člena ochranky ohrožovat pistolí, což doprovodil nadávkami a výhružkami smrtí. Tím si vynutil volný odchod a společně se ženou obchod opustili,“ dodal Rybanský.

Doporučeno
Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun 7. února 2024 v 17:36

Policie nyní po dvojici pátrá a se zveřejněnými fotografiemi a videem se obrací i na pomoc veřejnosti. „Případ je prověřován pro podezření z trestných činů krádež a výtržnictví,“ okomentoval klasifikaci přečinů Rybanský. Jestli sis této podezřelé dvojice na Chodově všiml, kontaktuj linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse