Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. března 2022 16:30
Čas čtení 2:05
Richard Balog

Separ, Yzomandias či Dominika Navara Cibulková. Outfity známých tváří jsou plné luxusu i nadčasových kombinací

Separ, Yzomandias či Dominika Navara Cibulková. Outfity známých tváří jsou plné luxusu i nadčasových kombinací
Zdroj: Instagram/@separ__dms, @domicibulkova
MÓDA OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ
Uložit Uložené

Pokud se pohybuješ v showbyznysu, musíš vypadat dobře a domácí známé tváře to vědí. Přesvědč se o tom.

Není žádnou novinkou, že rádi hodnotíme outfity známých tváří. Pokud něco vypadá dobře, pochválíme to, ale často jsme kritičtí. Jinak to není ani dnes, když se postupně podíváme na poslední outfity v podání Separa, Yzomandiase, Dominiky Navara Cibulkové, Petry Mackové nebo Michaely Kocianové.

Těšit se můžeš na kombinace plné luxusu za desetitisíce korun i nadčasové modely, které by se neztratily v žádném šatníku.

Doporučeno
Osvěž své jarní outfity lehkými kabáty nebo bundami, které tě ochrání před větrem i deštěm Osvěž své jarní outfity lehkými kabáty nebo bundami, které tě ochrání před větrem i deštěm 14. března 2022 18:30

Definice slovního spojení rap a móda v podání Separa s Yzomandiasem. Interpreti se předvedli bok po boku ve videoklipu ke skladbě Zasvoe v modelech od značek Dior, Gucci nebo Prada. Oba odhalili i sadu zlatých šperků s drahými kameny a na Separově zápěstí nechyběly hodinky Rolex.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ꜰʟᴏᴡᴅᴇᴍᴏʀᴛ (@separ__dms)

Yzomandias měl koženou leteckou bundu z dílen módního domu Prada oblečenou i během focení s Nobodylistenem, se kterým vydali společný mixtape J. Eden E-Gen.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milion Plus (@milionplus)

Producent Nobodylisten vyzbrojený šperky od klenotnictví Bulgari. Bílá košile s výrazným grafickým potiskem je z dílen japonské značky Comme des Garcons. V jednoduchosti je krása.

Ektor vydá letos nové sólové album, čehož prvním znamením byl videoklip ke skladbám Se změnili a Hodně styl, ve kterém se ukázal v elegantní kožené bundě a v roláku, ale i ve vestě Moncler.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ektor (@realektor)

Jeden z nejvyhledávanějších slovenských fotografů Lukáš Kimlička je zastáncem jednoduchých, často černobílých outfitů, o čemž nás znovu přesvědčil. Černý oblek doplnil o nízkou verzi tenisek Dior B23 s monogramem a šlo o správnou volbu, kterou se můžeš inspirovat.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lukas Kimlicka (@lukaskimlicka)

První ženský outfit ve výběru patří Karolíně Kurkové. Známá modelka si nás získala kombinací lesklých kalhot od značky Zimmermann s vysokými botami, podprsenkovým topem a volným černým sakem. Outift jako stvořený k večeru ve městě s blízkými přáteli.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Své hříšné já předvedla Dominika Navara Cibulková v kabátě zpod rukou slovenského návrháře Pavla Dendise, pod kterým měla oblečený krátký top ze spolupráce Fendi x Skims a legíny. Boty jsou značky The Attico.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Módní influencerka Petra Macková tentokrát zabodovala díky bílému outfitu včetně tenisek, který vyskládala z modelů značky Alexander McQueen. Oceňujeme také akcenty v podobě černé kabelky a slunečních brýlí. Pokud bychom měli vybrat nejstylovější Slovenku, dlouho bychom nepřemýšleli.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Skvělý vkus má také Michaela Kocianová, která se kromě modelingu věnuje také vlastní módní značce. Na fotografii níže má oblečený dlouhý kožený kabát Farah x Michaela K., tmavě modré zvonové džíny a proužkovaný rolák. Jak je to jednoduché vypadat stylově, když to někdo umí.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kocianova Michaela (@michaelakocianova)

O poslední outfit v dnešním výběru se postarala česká blogerka a influencerka Alexandra Sedláčková. Krásný MDŽ popřála všem ženám v elegantních modelech, které sladila ve světlých barevných tónech.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova)

Domů
Sdílet
Diskuse