Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2022 19:55
Čas čtení 0:42
Ilona Hobzová

Tvůrci Fortnite věnují všechny peníze vydělané během příštích dvou týdnů na pomoc Ukrajině

Tvůrci Fortnite věnují všechny peníze vydělané během příštích dvou týdnů na pomoc Ukrajině
Zdroj: Pixabay/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI FORTNITE VÁLKA NA UKRAJINĚ
Uložit Uložené

Společnost to uvedla na svých webových stránkách.

Společnost Epic Games, která vytvořila hru Fortnite, oznámila, že veškerý výtěžek z této hry utržený během nadcházejících dvou týdnů věnuje na humanitární pomoc lidem postiženým válkou na Ukrajině.

Doporučeno
RECENZE: Je Elden Ring nejlepší hra, jaká kdy vyšla? (Xbox Series X/PS5) RECENZE: Je Elden Ring nejlepší hra, jaká kdy vyšla? (Xbox Series X/PS5) 12. března 2022 9:30

„Epic Games věnuje veškeré své výnosy z Fortnite od 20. března 2022 do 3. dubna 2022 na humanitární pomoc lidem postiženým válkou na Ukrajině,“ oznámilo studio na oficiálních stránkách společnosti. Dodalo, že se k nim připojuje také videoherní značka Xbox, kterou vlastní společnost Microsoft.

Společnost Epic Games uvedla, že humanitární pomoc bude poslána organizacím Direct Relief, Dětského fondu OSN (UNICEF), Světového potravinového programu OSN (UNWFP) a Agentury OSN pro uprchlíky (UNHCR). Epic Games prý bude další organizace, kterým přispěje, postupně přidávat. 

Peníze bude společnost posílat co nejrychleji. „Nebudeme čekat, až přijdou skutečné peníze od našich platebních partnerů. To může kvůli způsobu zadání transakce trvat dlouho,“ uvedla firma a dodala, že peníze humanitárním organizacím pošle, jakmile obdrží informace o zadané transakci. 

Hráči Fortnite mohou přispět zakoupením V-bucks, předplatného, darováním Battle Passu či některých kosmetických balíčků. Počítají se i nákupy dárkových karet v maloobchodě. 

Domů
Sdílet
Diskuse