Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2022 8:30
Čas čtení 3:13
Tímea Krauszová

Bridgerton, 2. série už není tak svěží a příběh tě asi vůbec nepřekvapí

Bridgerton, 2. série už není tak svěží a příběh tě asi vůbec nepřekvapí
Zdroj: Netflix/Bridgerton
FILMY A SERIÁLY BRIDGERTON NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Druhá série Bridgertonu se neobešla bez sexu na veřejnosti a nepochopených citů, celkově je však cudnější a nudnější.

Bridgerton se rychle stal nejoblíbenějším seriálem na Netflixu v Česku a dalších zemích. Jeho první série sklidila celosvětový úspěch a na druhou se těšily všechny romantické duše. Jeho osm epizod zvládneš i za jeden víkend (nebo za jeden pátek na gauči s covidem). Pustili jsme si ho také a přinášíme ti recenzi.

Všechny naše tipy na novinky na Netflixu najdeš na Refresheru na jednom místě. V článku možná najdeš spoilery.

Hlavní linie příběhu je docela jednoduchá. Vikomt Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), bratr Daphne z první série, se nechtěně dostane do milostného trojúhelníku. Přestože si hledá manželku, netouží po lásce, ale po dostatečně pěkné a chytré partnerce, se kterou to nebude až tak otravné. Nebyl by to seriál podle romantického románu, kdyby se do toho nezapletly emoce.

Svou pozornost zaměří na slečnu Edwinu Sharmovou (Charithra Chandan), která přijela do Londýna hledat si manžela. Doprovází ji její matka a sestra Kate (Simone Ashley), a právě sestra se jí nejvíce plete do procesu dvoření a vztahů. Dělá to ve snaze ochránit ji, pomoci jí vybrat si správného partnera, ale má i nějaké skryté pohnutky, o kterých Edwina nic neví.

Domů
Sdílet
Diskuse