Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2022 13:44
Čas čtení 1:12
Tereza Šnajdrová

Tiktokerka Coco ti ukáže tipy, pomocí kterých svůj byt proměníš na designové studio

Tiktokerka Coco ti ukáže tipy, pomocí kterých svůj byt proměníš na designové studio
Zdroj: Pixabay/Antonbe/k volnému použití
NEWS TIKTOK TIPY NA TIKTOKOVÉ ÚČTY
Uložit Uložené

Na TikToku najdeš mnoho zajímavých účtů, které tě naučí něčemu novému, inspirují tě nebo které pomáhají ostatním. Jedním z těch inspirativních je i profil tiktokerky Coco, která ti poradí tipy na DIY projekty, pomocí kterých si snadno zvelebíš svůj byt.

V rámci článkového seriálu Tipy na tiktokové účty ti dnes představíme další tvůrkyni, jejíž profil rozhodně stojí za sledování. Tvůrkyně Coco se věnuje zvelebování svého bytu, baví ji interiérový design a se svými sledujícími sdílí tipy na jednoduché DIY projekty, pomocí kterých můžeš proměnit svůj byt i ty. Tak do kterého projektu se pustíš jako první?

Doporučeno
Tiktokerka Carolina tě naučí rychlé a zdravé recepty, podle kterých zvládneš uvařit i ty Tiktokerka Carolina tě naučí rychlé a zdravé recepty, podle kterých zvládneš uvařit i ty 14. března 2022 9:37

Coco si svůj profil na TikToku založila teprve v únoru tohoto roku a ač má na profilu zatím pouze devět videí, již nyní od ní můžeš načerpat spoustu inspirace. Zdá se, že si tiktokerka zakládá na pravidelnosti a pokud dáš jejímu profilu follow, určitě se i do budoucna můžeš těšit na spoustu skvělých tipů. To si ostatně uvědomuje i bezmála 100 tisíc lidí, kteří ji už sledují a její videa si k dnešnímu dni vysloužila na 1,2 milionu lidí.

Coco ti například ukáže, jak z obyčejného stínidla vytvořit designovou vázu nebo jak udělat stolek, který doma jen tak někdo nemá. Ke všem svým projektům tiktokerka navíc používá výrobky z Ikey, které stojí jen pár korun a které jsou k dostání i v Česku. Co se ti líbí víc, váza, nebo stolek? Nám obojí!

Toužíš po stěně plné obrazů, ale nevíš, jak je správně přidělat, aby nebyly křivé? I s tím ti Coco pomůže. Ve svých videích totiž ukazuje i to, jak pověsit obrazy, aby byl jeden jako druhý a potřebovat nebudeš ani vodováhu.

Domů
Sdílet
Diskuse