Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2022 9:37
Čas čtení 1:11
Tereza Šnajdrová

Tiktokerka Carolina tě naučí rychlé a zdravé recepty, podle kterých zvládneš uvařit i ty

Tiktokerka Carolina tě naučí rychlé a zdravé recepty, podle kterých zvládneš uvařit i ty
Zdroj: Unsplash/helloimnik/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI TIPY NA TIKTOKOVÉ ÚČTY
Uložit Uložené

Na TikToku najdeš mnoho tvůrců, u kterých se můžeš přiučit něčemu novému. Jedním z nich je i Carolina Gelen, která na svůj profil přidává rychlé a zdravé recepty, jež zvládne vykouzlit každý.

Jak už název napovídá, v našem článkovém seriálu Tipy na tiktokové účty ti představuje zajímavé tvůrce na TikToku, kteří tě mohou bavit, inspirovat nebo pomocí kterých se naučíš něčemu novému. Jedním z takových profilů je i ten Caroliny Gelen, která pracuje jako kuchařka v podniku food52 a své tipy na rychlá a zdravá jídla sdílí právě i na TikToku. 

Doporučeno
Tiktoker Nigel Braun ti ukáže, co dokáže chemie. Sleduj videa plná výbuchů, ohně i nevídaných reakcí Tiktoker Nigel Braun ti ukáže, co dokáže chemie. Sleduj videa plná výbuchů, ohně i nevídaných reakcí 27. ledna 2022 17:34

Carolina Gelen si účet na TikToku založila v červnu roku 2020 a během necelých dvou let si vybudovala slušnou fanouškovskou základnu. K dnešnímu dni ji sleduje více než 253 tisíc lidí a její videa plná šťavnatých receptů si vysloužila na 8,9 milionů lajků. Pokud si tedy i ty často lámeš hlavu nad tím, co rychlého uvařit k večeři, určitě jí dej follow a čerpej inspiraci.

Otevřeš lednici a vidíš pouze brambory, česnek a máslo? Carolina ti krok po kroku ukáže, jak udělat lahodné a především křupavé brambory s česnekovým kapáním. Ačkoli to může znít obyčejně, v tiktokerčině podání se nám sbíhají sliny i na tak jednoduché jídlo, které budeš mít hotové za pár minut.

Pokud nejsi fanouškem brambor a upřednostňuješ raději těstoviny, Carolina má skvělý recept na chilli nudle. Do hrnce dej chili vločky, česnek, pepř, sojovku, vinný ocet, jarní cibulku, petržel, to vše zalij vodou, přidej nudle a je to! Lahodný pokrm je na světě.

Po jídle nastává čas na dezert. Skvěle vypadá například cheesecake do skleničky, který vytvoříš pomocí piškotů a nemusíš se zdržovat pečením. Pišingr, který skvěle vypadá a vsadíme se, že i skvěle chutná, vytvoříš za pár minut.

@carolinagelen

easy berry cheesecake cups, the perfect no bake dessert for the new year’s eve

♬ Laisse tomber les filles - France Gall
Domů
Sdílet
Diskuse