Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2022 12:30
Čas čtení 6:20
Martin Adam Pavlík

10 zajímavostí o Gal Gadot, o kterých jsi (možná) nevěděl

10 zajímavostí o Gal Gadot, o kterých jsi (možná) nevěděl
Zdroj: Warner Bros.
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hvězda filmové série Wonder Woman oslaví v sobotu 30. dubna 37 let.

Narodila se v malém městě Rosh Haayin v Izraeli a vyrůstala v židovské rodině. Přestože se nejprve dostala do záře reflektorů díky modelingu, dnes ji známe zejména jako herečku. A to ne ledajakou. Gal Gadot na plátně vždy reprezentuje silné a nezávislé ženy, které se nebojí rozdávat údery a vražedné kopy klidně i dvoumetrovým svalovcům.

Ukázala to v úspěšné sérii Fast and Furious, později i v komiksovkách z dílny DC, kde se proslavila jako nebojácná Wonder Woman. Dnes si drží status drsné akční hrdinky, ve filmech se ale nebojí ukázat i svoji křehkost. Důkazem je její výkon ve filmu Death on the Nile, který natočil Kenneth Branagh podle předlohy Agathy Christie.

wonder woman, gal gadot
Zdroj: Warner Bros.

Gal Gadot svým šarmem a krásou okamžitě upoutá pozornost všech mužů, svým smyslem pro humor a intelektem si je nadobro získá. Izraelská herečka, která dobyla Hollywood, oslaví v sobotu 30. dubna 37 let a my jsme si pro tebe při této příležitosti připravili pár zajímavostí, které jsi o ní možná nevěděl. 


V Refresheru ti pravidelně v sekci filmy a seriály přinášíme recenze nejnovějších titulů, profily známých osobností, výběry jejich nejlepších filmů nebo zajímavosti o nich či články ze zákulisí natáčení. Pokud nás podpoříš a staneš se členem klubu Refresher+, budeme moci tvořit ještě více podobného obsahu.

1. Nadaná sportovkyně

Jelikož její matka byla středoškolskou učitelkou a vyučovala tělesnou výchovu, disciplínu se snažila přenést i do domácího prostředí. Jak herečka prozradila v rozhovoru pro ESPN, její matka ji vedla už odmalička ke sportům a budování dobré kondice. Podle Gadot nebyl čas na sledování televize. Přednost měly fyzické aktivity. 


„Moje máma je úžasná. Naučila mě plavat, když mi byly jen 4 roky,“ prozradila. Když náhodou neměla čas dceru učit nové věci, vyřešila to jednoduše. „Vždycky mi říkala, vezmi si míč a jdi si hrát k sousedům,“ dodala. Herečka také v rozhovoru řekla, že kromě tance, který dělá celý život, hrávala soutěžně basketbal, volejbal či dokonce tenis. Její výška 178 centimetrů byla v těchto disciplínách nepochybně výhodou.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gal Gadot (@gal_gadot)

2. Namísto modelingu práce v Burger Kingu

Několik úspěšných herců a hereček si předtím, než se stali slavnými, prošlo v mládí náročnými zkouškami a různými zaměstnáními. Jak píše magazín Far Out, Harrison Ford byl například tesařem, Steve Buscemi hasičem, Hugh Jackman zase dělal jako 20letý klauna na dětských narozeninových oslavách.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 114021 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Co herečka schválně udělala, aby nevyhrála soutěž Miss Universe.
  • Jak strávila dva roky v armádě.
  • Jakou vysokou školu studovala a proč ji nedokončila.
  • Díky čemu se ocitla na castingu k bondovce Quantum of Solace a proč nejprve váhala, jestli na něj vůbec jít.
  • Co musela podstoupit během natáčení filmu Fast & Furious 6.
  • Jak se poznala s manželem.
  • Který člen její rodiny pochází z Československa.
Domů
Sdílet
Diskuse