Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti CCC.
26. května 2022 17:00
Čas čtení 1:48
Sponzorovaný obsah

Jsi módní nadšenec? Jako člen Klubu CCC můžeš využívat výhody přizpůsobené tvému stylu a potřebám

Jsi módní nadšenec? Jako člen Klubu CCC můžeš využívat výhody přizpůsobené tvému stylu a potřebám
Zdroj: CCC
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Tvoje nákupy ti postupně otevírají více benefitů.

Sleduješ rád aktuální trendy? V tom případě oceníš členství v Klubu CCC. Očekávat můžeš módní inspiraci, výhody a slevy šité na míru tomu, co vyhledáváš a nakupuješ. Nejvěrnější členové mohou využívat výhody nad rámec běžně dostupných benefitů, jako například dodatečné slevy a pozvánky na eventy pro módní nadšence.

K tomu, aby ses mohl stát součástí Klubu CCC, stačí stáhnout appku, která je kompatibilní se systémy Android, iOS a Huawei, nebo se přihlásit prostřednictvím webu. Nemusíš řešit zařizování plastové karty, která by ti v peněžence stejně jen zbytečně překážela. Všechny svoje údaje a informace o bodech máš uložené virtuálně. Členství v Klubu CCC je navíc úplně zdarma.

Stáhni appku na Android | iOS 
CCC
Zdroj: CCC

Krok po kroku k atraktivnějším výhodám

Není to jen o nakupování za lepší ceny, ale také o celkovém zážitku z módy. Klub CCC nabízí několik typů členství s různými kombinacemi slev a benefitů. Aktuální členové už měli šanci zažít třeba nakupování se známými stylisty a vánoční pečení. I tento rok si CCC nachystalo několik akcí, o nichž prozradí více informací už brzy.

více informací

Aktivní členové vždy získají víc

Za nákupy v obchodech CCC nebo na www.ccc.eu sbíráš body, které se postupně promění ve vyšší úrovně členství. Díky nim získáš přístup k čím dál zajímavějším módním nabídkám. Členové Klubu CCC mohou dosáhnout třech úrovní v závislosti na počtu svých bodů – Standard, Silver a Gold.

Každý člen začíná na úrovni Standard a nákupy ho postupně přibližují k vyššímu levelu. Už v rámci úrovně Standard mají všichni členové klubu garanci prodloužené třicetidenní lhůty na vrácení výrobku bez nutnosti prokázat se dokladem o koupi. Další z výhod úrovně je bezplatná doprava produktů z e-shopu už při nákupu nad 399 Kč a pravidelná narozeninová sleva z nákupu ve výši 20 %.

CCC
Zdroj: CCC

K lákavým benefitům se dostaneš na úrovních Silver a Gold, díky nimž lze využívat slevy i u dalších partnerů (Marionnaud, MODIVO, Luxor, Kärcher, Fruitisimo). Na nákupech takto můžeš ušetřit i stovky korun.

staň se členem

Silver garantuje v CCC prodloužení lhůty pro vrácení zboží na 60 dní bez prokazování se dokladem o koupi. Čeká tě i pravidelný narozeninový dáreček v podobě 20% slevy na celý nákup, bezplatné doručení online objednávek nad 399 Kč a také 3 personalizované slevy.

Nejzajímavější výhody nabízí úroveň Gold. Jako člen klubu na úrovni Gold si užiješ balíček 6 personalizovaných výhod, narozeninový dárek v podobě 30% slevy na celý nákup a potěší tě i prodloužená lhůta na vrácení výrobku 120 dní bez nutnosti prokazovat se dokladem o nákupu. Členové na úrovni Gold mají 5 online objednávek zdarma nezávisle na jejich ceně. 

Láká tě členství v Klubu CCC? Neváhej a nainstaluj si aplikaci CCC nebo se zaregistruj na www.ccc.eu. Staneš se tak členem módní komunity a budeš si užívat spoustu výhod.
ccc
Zdroj: CCC
Domů
Sdílet
Diskuse