Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. června 2022 19:02
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Scénáristé Deadpoola 3 potvrdili, že film bude mít označení R. Disney se prý identitu série změnit nesnaží

Scénáristé Deadpoola 3 potvrdili, že film bude mít označení R. Disney se prý identitu série změnit nesnaží
Zdroj: Marvel Studios/20th Century Fox/Disney
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM MARVEL
Uložit Uložené

Tvůrci chystaného filmu Deadpool 3 se rozpovídali o tom, jak funguje spolupráce se studiem Disney.

Deadpool 3 je chystaný komiksový film od tvůrců prvních dvou částí. V současnosti stále vzniká scénář, ale diváci se bojí, že bude cenzurován. Když společnost Disney koupila filmové studio 20th Century Fox, ve kterém vznikly první dvě části Deadpoola, fanoušci se báli, že Deadpool bude pro děti. První dvě části byly krvavé, plné nadávek a měly označení R – pro dospělé.

Disney však produkuje filmy pro rodiny a děti a i jejich komiksovky od dceřiného studia Marvel jsou pro teenagery. Naštěstí scénáristé a tvůrci Deadpoola Rhett Reese a Paul Wernick potvrdili, že diváci se ničeho takového nemusí bát.

Doporučeno
Jak se natáčel film Top Gun: Maverick? Létali herci skutečně ve stíhačkách a jak natočili scény v kokpitech? Jak se natáčel film Top Gun: Maverick? Létali herci skutečně ve stíhačkách a jak natočili scény v kokpitech? 5. června 2022 12:30

Scénáristé tvrdí, že studio Disney je naplno podporuje a nesnaží se změnit identitu těchto filmů. Sem tam možná mají nějaké výhrady vůči přehnaným vtipům, ale nestává se to často a tvůrci cítí jejich podporu natočit film, jaký chtějí. Šéf studia Marvel přitom už v minulosti potvrdil, že Deadpool 3 bude mít označení R stejně jako první dvě části.

Stále netušíme, kdy se film dostane do kin. Nevíme ani nic o ději a o tom, jak postavu zakomponují do světa Marvelu. Snímek bude režírovat Shawn Levy, který naposledy s hercem Ryanem Reynoldsem (hraje Deadpoola) natočil akční sci-fi The Adam Project pro streamovací službu Netflix.

Deadpool
Zdroj: 20th Century Dox/The Walt Disney Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse