Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2022 18:05
Čas čtení 1:17
Dominik Vetrák

Ana de Armas stvárni Marilyn Monroe. Herečka nás v traileri na film Blonde od Netflixu úplne očarila

Ana de Armas stvárni Marilyn Monroe. Herečka nás v traileri na film Blonde od Netflixu úplne očarila
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj prvý teaser trailer na film Blonde, ktorý zobrazí život slávnej herečky Marilyn Monroe. Uvidíme ho ešte tento rok na Netflixe.

Streamovacia služba Netflix odhalila prvé zábery z očakávanej biografickej snímky o hollywoodskej hviezde Marilyn Monroe. Monroe bola azda najväčší sexsymbol 50. rokov a fanúšikov má do dnešného dňa, a to aj napriek tomu, že zomrela ešte v roku 1962 ako 36-ročná. 

Snímka Blonde sa zameria na jej život a odhalí depresívne a nepríjemné momenty nielen z čias jej najväčšej slávy, ale aj zo súkromia. Diváci sa dočkajú aj sexuálnych scén. Zrejme tie sú dôvodom, prečo je Blonde prvým filmom od Netflixu, ktorý má vekové obmedzenie NC-17, takže ho môžu vidieť len ľudia nad 17 rokov.

O obmedzeniach rozhoduje organizácia MPAA (Motion Picture Association). Horory či filmy s nahými hercami majú spravidla obmedzenie R a sú prístupné aj pre ľudí do 17 rokov, ale v sprievode rodičov.

Obmedzenie prekvapilo aj samotného režiséra, ktorý povedal, že očakáva, že jeho film urazí množstvo ľudí. Režisér si totiž nekládol servítku pred ústa a podľa vlastných slov natočil ozaj „šťavnatý“ film, v ktorom sa snažil autenticky zobraziť život, kariéru a sexizmus v živote Marilyn Monroe.

Marilyn Monroe bola veľká hollywoodska hviezda, ktorá sa však nevyhla sexuálnemu obťažovaniu. Je pravdepodobné, že režisér Andrew Dominic chcel zachytiť aj túto časť jej života. Film bude zmesou fikcie a faktov, takže rozhodne nečakaj, že ho celý natočili podľa skutočných udalostí. 

Doporučeno
Ms. Marvel má venku první část. Vyplatí se sledovat nový seriál od Marvelu, nebo je to velké zklamání? Ms. Marvel má venku první část. Vyplatí se sledovat nový seriál od Marvelu, nebo je to velké zklamání? 8. června 2022 19:30

Marilyn v snímke stvárnila úžasná herečka Ana de Armas (Blade Runner 2049, James Bond: No Time to Die). Netflix naplánoval premiéru Blonde na 23. september. Režíroval Andrew Dominic (Killing Them Softly), ktorý napísal aj scenár, a to podľa rovnomennej knihy z roku 2000 od spisovateľky Joyce Carol Oatesovej. 

Okrem Any de Armas si vo filme zahrali aj herci ako Adrien Brody, Julianne Nicholson, Bobby Cannavale. Hollywood film vyvíjal od roku 2012 a prešiel viacerými zmenami. Pôvodne napríklad mali Marilyn hrať herečky Naomi Watts a Jessica Chastain. 

Domů
Sdílet
Diskuse