Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2022 20:09
Čas čtení 0:57
Ilona Hobzová

Hra o trůny bude mít volné pokračování, vrátí se Jon Snow v podání Kita Harringtona

Hra o trůny bude mít volné pokračování, vrátí se Jon Snow v podání Kita Harringtona
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Spin-off jednoho z nejúspěšnějších seriálů všech dob se zaměří na postavu Jona Snowa.

Kit Harrington by se mohl na televizních obrazovkách znovu objevit jako Jon Snow. Stanice HBO podle serveru Hollywood Reporter momentálně pracuje na volném pokračování seriálu Hra o trůny. To by se mělo zaměřit právě na postavu Jona Snowa. 

Pozor! Následující text obsahuje spoiler!

Jon Snow jako hlavní hrdina

Přípravy na nový, dosud nepojmenovaný seriál jsou v rané fázi. Dějově by volné pokračování začínalo tam, kde Hra o trůny v roce 2019 skončila. Kit Harrington potvrdil, že pokud k natáčení spin-offu dojde, role Jona Snowa se ujme. Zda se společně s ním v novém projektu objeví i jiní herci z původních sérií, není známo. 

V osmé a závěrečné sérii původního seriálu Jon Snow zjistil, že není nemanželským synem Neda Starka, ale potenciálním dědicem Železného trůnu. V samotném finále ale Jon zabil Daenerys Targaryen a byl poslán na Zeď, aby se připojil k Noční hlídce. Kit Harrington byl za ztvárnění Jona Snowa dvakrát nominován na televizní cenu Emmy. 

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Spin-off o osudu Jona Snowa není prvním projektem, který v souvislosti se seriálem Hra o trůny vzniká. Už letos v srpnu HBO uvede Rod draka (House of Dragon), odehrávající se dvě stě let před příběhem Hry o trůny. Další prequely, které už stanice oznámila, ponesou názvy Příběhy Dunka a Egga (Tales of Dunk and Egg), Deset tisíc lodí (10 000 Ships) a Devět plaveb (Nine Voyages).

Domů
Sdílet
Diskuse