Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2022 16:10
Čas čtení 0:24
Ema Stanovská TASR

Kaufland sťahuje z predaja nebezpečný lapač hmyzu. Hrozí, že ľudí zasiahne elektrickým prúdom

NEWS
Uložit Uložené

„Zákazníci by mali vziať na vedomie stiahnutie tohto výrobku, ďalej ho nepoužívať a odpojiť z elektrickej siete,“ upozorňuje spoločnosť.

Spoločnosť Kaufland sťahuje z predaja z dôvodu preventívnej ochrany spotrebiteľa produkt My Project lapač hmyzu, ktorý je v predaji od apríla 2022. Ukázalo sa, že môže byť potenciálne nebezpečný.

„Na základe zistenej výrobnej chyby sa nedá vylúčiť nebezpečenstvo zasiahnutia elektrickým prúdom. Zákazníci by mali preto bezpodmienečne vziať na vedomie stiahnutie tohto výrobku, ďalej ho nepoužívať a odpojiť z elektrickej siete,“ upozorňuje v tlačovej správne Kaufland.

lapač hmyzu
Zdroj: Kaufland Slovensko

Zakúpený produkt môžeš vrátiť v ktorejkoľvek predajni Kaufland a dostaneš naspäť sumu v plnej výške, samozrejme, aj bez predloženia pokladničného bloku.

V prípade otázok spoločnosť zákazníkov odkázala na bezplatné telefónne číslo 0800 15 28 35 a za nepríjemnosti sa ospravedlnila.

Domů
Sdílet
Diskuse