Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2022 15:07
Čas čtení 0:53
Barbora Volfová

Johnny Depp věnuje výdělky z prodeje NFT charitativní organizaci spojené s Amber Heard

NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP NFT ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jedním ze čtyř příjemců výtěžku byla i dětská nemocnice v Los Angeles.

Johnny Depp věnoval výtěžek z prodeje NFT čtyřem charitativním organizacím, včetně dětské nemocnice v Los Angeles, která je spojena s Deppovou bývalou manželkou Amber Heard. Během nedávného soudního procesu Depp vs. Heard totiž vyšlo najevo, že herečka nedokázala darovat svých 7 milionů dolarů za rozvod od Deppa, jak přislíbila v roce 2016. Informuje o tom server Independent.

Deppova platforma Never Fear Truth ve středu oznámila, že obdržela výtěžek v celkové hodně téměř 800 000 $, které byly následně rozděleny mezi čtyři organizace. 

„Mockrát děkujeme Never Fear Truth za vaši štědrost při podpoře Nadace perthské dětské nemocnice a nemocným dětem. Tyto prostředky významně pomohou naší nadaci udržet si světovou úroveň,“ uvedla na Twitteru obdarovaná australská nadace.

Hvězda z filmu Aquaman byla během soudního procesu podrobena intenzivnímu výslechu od Deppovy právní zástupkyně Camille Vasquez, během kterého tvrdila, že nebyla schopna dodržet tyto sliby kvůli právním výlohám. To, že Heard rozvodové urovnání nedarovala na charitu, jak dříve slibovala, bylo podle anonymního porotce naprosté fiasko. 

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů Toma Cruise.
Nové filmy –⁠ Recenze, aktuální informace.
Co dělat v Praze? Tipy, seznam míst.
Domů
Sdílet
Diskuse