Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
16. července 2022 9:36
Čas čtení 0:50

Ricky Martin čelí obvinění, že měl sexuální vztah s vlastním synovcem. Je to nechutná lež, reaguje zpěvák

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Ricky Martin čelí obvinění, že měl sexuální vztah s vlastním synovcem. Je to nechutná lež, reaguje zpěvák
Zdroj: Getty Images/Lionel Hahn

Zpěvák prostřednictvím právníka rázně odmítl všechna obvinění.

Zpěvák Ricky Martin čelí doma v Portoriku obviněním z domácího násilí, které vůči němu vznesl 21letý synovec. Umělec však tato obvinění okamžitě popřel prostřednictvím svého právníka, informují TMZ a NY Post.

„Ricky Martin nikdy neměl žádný sexuální ani romantický vztah se svým synovcem,“ uvedl zpěvákův právník Marty Singer. „Bohužel, osoba, která to tvrdí, bojuje s výraznými mentálními problémy,“ pokračoval právník. Myšlenku, že by Ricky Martin udržoval vztah se svým synovcem, označil za „nejen nepravdivou, ale i nechutnou“.

Zpěvák dostal po zveřejnění obvinění dočasný soudní zákaz přiblížení ke svému jedenadvacetiletému synovci, který tvrdí, že spolu více než sedm měsíců udržovali sexuální vztah. Na konci vztahu údajně došlo k domácímu násilí.

Synovec, který s obviněními přišel na veřejnost, podle právníka potřebuje urgentní psychologickou pomoc. Celý případ podle něj soudce smete ze stolu hned poté, co se podívá na všechna fakta.

9. listopadu 2023 6:00 Čas čtení 13:30 Silvie Lauder: Z patriarchátu by se měli osvobodit i muži. K emancipaci budou donuceni Silvie Lauder: Z patriarchátu by se měli osvobodit i muži. K emancipaci budou donuceni

Soudní jednání v této věci nařídil soud v Portoriku na 21. července. Pokud by státní zástupce obvinil Martina z trestného činu domácího násilí na rodinném příslušníkovi, mohl by mu hrozit trest až do výše 50 let.

Domů
Sdílet
Diskuse