Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
18. července 2022 9:45
Čas čtení 0:55

Nový Resident Evil schytal od diváků bídu. Co se fanouškům nelíbí?

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Nový Resident Evil schytal od diváků bídu. Co se fanouškům nelíbí?
Zdroj: Netflix

Diváci nebyli k sérii Resident Evil od Netflixu zrovna nejpřívětivější.

Nový Resident Evil s podtitulkem „Lék“ si od diváků vysloužil velmi nízké hodnocení. Podle aktuálních reakcí by se mohlo jednat o jeden z nejhůře hodnocených počinů na streamovací platformě Netflix. 

Osmidílný seriál, který aktuálně zabírá první místo v žebříčku sledovanosti na českém Netflixu, má na portálu ČSFD pouhých 42 %. „Příšerný soundtrack s písničkami, které se nehodí do žádného scénáře. Nevýrazný příběh. Obě časové linie se navzájem dobře nedoplňují. Zběsilá roztřesená kamera u každé akční scény. Všechny postavy jsou prostě přehnaně hloupé nebo otravné,“ nebral si servítky divák na diváckém webu Rotten Tomatoes.

„Naprosto ubohý pokus o seriál. Kdo se prosil o teenagerovské drama? Kdo se prosil o moderní nucená ‚politicky korektní‘ témata? Není možné, aby lidé, kteří tento seriál psali, hráli nějakou hru. Tento seriál nemá s univerzem RE doslova téměř NIC společného. Naprosto trapné. O toto se nikdo neprosil,“ dosadil si další.

Ani na portálu IMBD nebyli hodnotící o moc smířlivější. Seriál si zde vysloužil pouhé 3,6 hvězdičky z 10. „Tento seriál má snad nejotravnější a nejnesnesitelnější hlavní postavy, jaké kdy existovaly. Doslova celý seriál postavili na protivných pubertálních spratcích. Absolutně nejhorší seriál, jaký jsem za poslední roky viděl,“ napsal další uživatel. Profesionální filmoví kritici hodnotili seriál pozitivněji. Například Lucy Mangan z The Guardian mu udělila celé čtyři hvězdičky z pěti. 

9. července 2022 7:34 Čas čtení 0:40 Seriál Resident Evil od Netflixu chce potěšit fanoušky svým špičkovým zpracováním a prvotřídními počítačovými efekty Seriál Resident Evil od Netflixu chce potěšit fanoušky svým špičkovým zpracováním a prvotřídními počítačovými efekty

Všechny přechozí ročníky se hodnocení Resident Evil pohybovalo od 50 do 60 %. Až loni spadla série Raccoon City na 46 %.

Domů
Sdílet
Diskuse