Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
19. července 2022 12:20
Čas čtení 0:42

Policie pátrá po Luboši Netřebovi z Trutnovska

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie pátrá po Luboši Netřebovi z Trutnovska
Zdroj: Policie ČR

V případě informací volej linku 158.

Policie pátrá po čtyřiašedesátiletém Luboši Netřebovi ze Žacléře na Trutnovsku. Podle dostupných informací odešel v pondělí okolo 10:30 ze svého bydliště neznámo kam. Domů se od doby svého odchodu nevrátil. Podle policie existuje důvodná obava o jeho zdraví, proto se obrací na veřejnost. Pokud máš o muži jakékoliv informace, kontaktuj linku 158.

Pátrání
Zdroj: Policie ČR

Luboš Netřeba je podle databáze pátrání po osobách asi 165–170 cm vysoký, má střední postavu s „pivním břichem“. Oči má zelené, vlasy hnědé a krátce zastřižené. Na sobě by měl nosit šedozelené triko s nápisem Českomoravský beton, modré tepláky, pantofle crocs s kožíškem. Jeho zdánlivé stáří se pohybuje mezi 55 až 65 lety. Podle policie není nebezpečný, ozbrojený a nemá žádnou nakažlivou nemoc.

„Policisté prohledali nejbližší okolí, zdravotnická zařízení, příbuzné a jeho oblíbená místa. Bohužel však bez kladného výsledku. Jelikož je důvodná obava o jeho zdraví či život, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost,“ píše policie.

Domů
Sdílet
Diskuse