Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2022 15:35
Čas čtení 1:32
Dominik Vetrák

Warner Bros. ukázalo nové trailery na Black Adama a Shazama. Nakonec budou zřejmě bojovat se Supermanem

Warner Bros. ukázalo nové trailery na Black Adama a Shazama. Nakonec budou zřejmě bojovat se Supermanem
Zdroj: DC
FILMY A SERIÁLY BLACK ADAM SHAZAM WARNER BROS.
Uložit Uložené

Pusť si nejnovější trailery na komiksové filmy Shazam 2 a Black Adam od DC a studia Warner Bros.

Hollywoodské studio Warner Bros. vydalo během svého panelu na Comic-Conu v San Diegu (jedná se o největší Comic-Con pro fanoušky komiksů, her a podobně, kde studia oznamují hollywoodské novinky) nové trailery na očekávané komiksovky. Informují o tom Polygon a Variety.

Nejprve jsme viděli ukázky na film Shazam 2: The Fury of the Gods. V traileru se ukázalo několik nových postav, z nichž některé ztvárňují herci Helen Mirren (Rychle a zběsile), Lucy Liu (Charlieho andílci) či Rachel Zegler (West Side Story). Lucy Liu a Helen Mirren hrají staré bohyně, kterým se nelíbí, že jejich schopnosti a sílu získali teenageři a smrtelníci ze Země, kteří je navíc nevyužívají správně.

Narážejí tím na Billyho, který se dokáže přeměňovat na Shazama. Kromě nich dvou bude Shazam bojovat i proti drakovi. Snímek vypadá jako velký komiksový film pro nejmenší. Pokud se ti líbila jednička, zřejmě tě pobaví i pokračování. Režíroval ho, stejně jako první část, David F. Sandberg a do kin se dostane 21. prosince 2022.

Druhým DC filmem, který studio Warner Bros. ukázalo, byl Black Adam. Jedná se o očekávanější film, jelikož jeho hlavní hvězdou je Dwayne Johnson alias The Rock. Ten hraje antihrdinu Black Adama, který se nebrání ničení majetku, a pokud pro jeho cíle zemře civilista či nevinný člověk, dokáže se s tím smířit. 

Black Adam byl otrokem, který dostal své nadlidské síly od čaroděje Shazama. Jeho hlavním cílem byla pomsta otrokářům, kteří zneužívali lidi ze země Khandaq. Dokáže létat, má supersílu a další podobné schopnosti jako hrdinové Shazam či Superman.

Důležitou součástí děje bude spolek Justice Society of America. Jde o tým hrdinů, který v komiksech existoval ještě před Justice League. V tomto filmu v něm budou méně známí hrdinové jako Doctor Fate, Hawkman, Cyclone či Atom Smasher. Právě oni se postaví Black Adamovi. Jak můžeš vidět v traileru, moc jim to nejde. 

Kromě Dwayna Johnsona ve snímku uvidíme i Pierce Brosnana, který hraje Dr. Fatea. Trailery se ho snaží prezentovat jako záporáka, respektive tak ukazují Black Adama, ale jak už to bývá, Black Adam s největší pravděpodobností bude nakonec bojovat se zcela jiným záporákem, jehož tvůrci ještě neodhalili. 

Black Adama režíroval Jaume Collet-Serra (The Shallows, Jungle Cruise) a premiéra v kinech je naplánována na 21. října 2022. Zachary Levi i Dwayne Johnson naznačili, že by se jejich postavy (Shazam! a Black Adam) mohly poprat se Supermanem.

Domů
Sdílet
Diskuse