Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2022 7:40
Čas čtení 0:41
Jakub Paulík

V Albuquerque odhalili sochy hrdinů z Breaking Bad. Ceremoniál podpořily i hvězdy seriálu Better Call Saul

V Albuquerque odhalili sochy hrdinů z Breaking Bad. Ceremoniál podpořily i hvězdy seriálu Better Call Saul
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Bryan Cranston, který hrál postavu Waltera, si během proslovu neodpustil pár vtipů.

I když už od poslední série Breaking Bad uběhlo téměř 10 let, město Albuquerque na své seriálové hrdiny nezapomnělo. Teprve nedávno byly ve městě odhaleny bronzové sochy postav hlavní dvojice Waltera Whita a Jesseho Pinkmana, které ztvárnili Bryan Cranston a Aaron Paul.

Ti se spolu s bývalými kolegy z Breaking Bad přišli podívat na ceremoniál slavnostního odhalení soch. „Jsem vděčný, že jsou v interiéru, aby nám holubi nekáleli na hlavu,“ zavtipkoval podle Entertainment Weekly herecký představitel Waltera alias Heisenberg. Aaron Paul při odhalení sochy promluvil o tom, jak mu role Jesseho zachránila kariéru.

Anketa:
Líbí se ti sochy Waltera a Jesseho?
Ano, je to skvělá pocta seriálu.
Ne, byl to špatný nápad.
Ano, je to skvělá pocta seriálu.
96 %
Ne, byl to špatný nápad.
4 %

V kongresovém centru v Albuquerque se dále ukázali Dean Norris (agent DEA Hank Schrader), tvůrce seriálu Vince Gilligan, ale také hvězdy ze spin-offu Better Call Saul. Na místě nechyběla sympatická Rhea Seehorn (právnička Kim Wexler), Michael Mando (gangster Nacho), Patrick Fabian (právník Howard Hamlin) či spolutvůrce Saula Peter Gould.

Sochy vytvořil umělec Trevor Grove a projekt financovala společnost Sony Pictures Television, která produkovala Breaking Bad. Umělecké podobizny hrdinů seriálu byly darovány městu Albuquerque jako vděk za dlouholetou spolupráci při natáčení.

Breaking Bad
Zdroj: Getty Images/Sam Wasson/Stringer
Domů
Sdílet
Diskuse