Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR Jakub Paulík
18. srpna 2022 13:32
Čas čtení 0:30

Na aukci na Novém Zélandu si zakoupili kufry, doma v nich našli dětské ostatky

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené

V době úmrtí měly děti zhruba 5 až 10 let.

Na aukci v Aucklandu si jistá rodina zakoupila kufry, ve kterých se nacházely pozůstatky dvou dětí ve věku pěti až deseti let, informuje Independent. Části těl byly v kufrech podle vyšetřovatelů několik let. Výherci aukce si kufry spolu s hrozivým obsahem vzali domů, kde zjistili, co se v nich ukrývá.

Policejní představitel Tofilau Faamanuia Vaaelua řekl, že „časový rozdíl mezi úmrtím a nalezením pozůstatků velmi komplikuje vyšetřování“. Nemohl však upřesnit pohlaví dětí ani uvést, zda šlo o sourozence.

Dvojice kufrů byla ve skladu odložena přibližně tři až čtyři roky. Příbuzní obětí se zřejmě nacházeli na Novém Zélandu, uvedla policie pro New Zeland Herald, která zároveň v tuto chvíli spolupracuje s Interpolem. V kufrech byly údajně i dětské hračky, které by mohly pomocí metody DNA pomoci identifikovat oběti.

15. srpna 2022 20:00 Čas čtení 9:44 Charles Manson vystupoval jako svatý muž. Své následovníky přiměl k brutálním vraždám, které otřásly celými Spojenými státy Charles Manson vystupoval jako svatý muž. Své následovníky přiměl k brutálním vraždám, které otřásly celými Spojenými státy
Domů
Sdílet
Diskuse