Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jana Chovancová
26. srpna 2022 18:49
Čas čtení 0:49

Keanu Reeves přišel nečekaně na svatební hostinu britského páru. Pogratuloval novomanželům a připil si s nimi

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Keanu Reeves přišel nečekaně na svatební hostinu britského páru. Pogratuloval novomanželům a připil si s nimi
Zdroj: Getty Images/Greg Doherty

Hvězda Matrixu přišla krátce poté, co si manželé řekli své ano.

Britský pár nevěřil vlastním očím, když na jejich svatbu v hotelu v Northamptonshiru přišel Keanu Reeves. Píše o tom Daily Mail.

Sedmapadesátiletý hollywoodský herec zkřížil cestu Nikki a Jamesi Roadnightovým v jejich velký den. Keanu byl ubytován ve stejném čtyřhvězdičkovém hotelu, kde se konala svatba. Cena pokojů v něm začíná na 266 librách za noc (přibližně 7,7 tisíce korun) a dosahuje až 495 liber (přibližně 14 tisíc korun).

Hvězda Matrixu přišla spolu s novomanžely slavit krátce poté, co si manželé řekli své ano. Krátce nato narazil ženich na herce přímo v baru.

26. srpna 2022 21:12 Čas čtení 0:56 HBO potvrdilo druhou sérii House of the Dragon. Seriál sleduje rekordní počet lidí HBO potvrdilo druhou sérii House of the Dragon. Seriál sleduje rekordní počet lidí

„Můj manžel ho uviděl v baru a podělil se s ním o novinku, že se právě oženil. Pozval ho, aby nás přišel pozdravit a napít se, chce-li,“ říká nevěsta Nikki.

„Byl velmi milý, přátelský a poblahopřál nám k svatbě. Byl také natolik laskavý, že se k nám přidal na několik fotografií. Později si dokonce našel čas i na to, aby si promluvil s některými našimi hosty. A i s nimi se ochotně vyfotil,“ neskrývají své nadšení novomanželé.

Předpokládá se, že Keanu bydlí v honosném hotelu kvůli práci na dokumentárním filmu o závodní lize pro Disney+.

Domů
Sdílet
Diskuse