Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
1. září 2022 16:51
Čas čtení 1:03

Twitter testuje možnost upravovat publikované příspěvky

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Twitter testuje možnost upravovat publikované příspěvky
Zdroj: Unsplash/Alexander Shatov/volně k užití

Úpravy by měly primárně sloužit k opravě překlepů, případně zpětnému označení osob nebo přidání hashtagů. Čtenářům bude k dispozici i historie úprav.

Twitter začal ve čtvrtek testovat funkci úpravy tweetů. Některým lidem se u jejich příspěvků tedy mohlo objevit nové tlačítko. Twitter na svém účtu upozornil, že novou funkci testuje. Někteří uživatelé si budou moci své tweety upravovat již tento měsíc. Informuje o tom The Verge.

Uživateli roky požadovaná funkce úpravy tweetů bude zřejmě realitou. Společnost Twitter ji začala testovat na malé skupině lidí. Během testovací fáze chce zjistit, jak budou novou funkci uživatelé využívat, a bude se snažit monitorovat i její případná rizika. Hrstce lidí by však měla být k dispozici už během září.

„Ještě tento měsíc rozšíříme přístup k funkci Edit Tweet i pro předplatitele služby Twitter Blue. Ti v rámci svého předplatného získají včasný přístup k funkcím a pomohou nám je otestovat dříve, než se objeví na Twitteru. Testování bude nejprve lokalizováno na jednu zemi a bude se rozšiřovat podle toho, jak se budeme učit a pozorovat, jak lidé používají funkci Edit Tweet. Budeme také bedlivě sledovat, jak funkce ovlivní způsob, jakým lidé čtou, píší a využívají tweety,“ napsala společnost na blogu.

18. dubna 2024 8:00 Čas čtení 4:56 Tihle lidé anonymně ukrývají peníze po celém Slovensku. Kdo stojí za profilem Cash Catch a proč je kritizují? Tihle lidé anonymně ukrývají peníze po celém Slovensku. Kdo stojí za profilem Cash Catch a proč je kritizují?

V rámci nové funkce budou uživatelé moci provádět změny ve svých příspěvcích i po jejich zveřejnění. Společnost ji popisuje jako krátký časový úsek, ve kterém budou moci lidé upravovat překlepy, přidat hashtagy a označovat lidi. Upravovat tweety půjde v rámci testu prvních 30 minut po jejich zveřejnění. Upravené příspěvky se budou zobrazovat i se štítkem, aby bylo čtenářům jasné, že text prošel úpravou. Zároveň bude možné historii úprav zobrazit.

Domů
Sdílet
Diskuse