Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti JOTT.
5. října 2022 9:15
Čas čtení 1:35
Sponzorovaný obsah

Francouzská módní značka JOTT vstupuje na český trh. Nabízí funkční oblečení do každého ročního období

Francouzská módní značka JOTT vstupuje na český trh. Nabízí funkční oblečení do každého ročního období
Zdroj: JOTT
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Novou prodejnu najdeš v obchodním centru Westfield Chodov.

Elegantní, pohodlný, funkční a městský styl za příjemné ceny. Tak by se dala definovat francouzská značka JOTT, která vstoupila na český trh a otevřela kamennou prodejnu v obchodním centru Westfield Chodov. Pozornost poutá módními a nadčasovými kousky v barvách, které jsou sázkou na jistotu, na své si však přijdou i milovníci nevšedních kombinací.

JOTT se specializuje na tenké, ultralehké a nepromokavé bundy, které se dají nosit během celého roku. V nabídce jsou také vesty, polokošile, šaty a další oblečení využitelné pro všechny čtyři roční období.

Za vznikem značky stojí bratranci Mathieu a Nicolas Gourdikianovi z Marseille, již začali svůj příběh psát už v roce 2010. V roce 2021 do JOTT investorsky vstoupil L Catterton spadající pod LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton), světoznámou rodinnou společnost, která vlastní luxusní značky z oblasti módy, retailu a gastronomie.

jott, oblečenie
Zdroj: JOTT

JOTT sází na odvážný a specifický design, ve kterém kombinuje prvotřídní lehký materiál s prošitím a velkým množstvím barev. „Značka byla průkopníkem prémiového městského ležérního oblečení prostřednictvím stylových, vysoce kvalitních a cenově dostupných produktů, jež je možné nosit při různých příležitostech,“ říká Tomáš Žaloudek, jednatel společnosti Urban Brands, která získala zastoupení značky JOTT pro Českou republiku, Slovensko, Rakousko, Maďarsko a Rumunsko.

jott, oblečenie
Zdroj: JOTT

Oblečení na každodenní nošení pro každého

Sortiment módního zboží bude široký. Zahrnuje dámskou i pánskou kolekci a chybět nebudou ani produkty pro nejmenší. Ve své nové prodejně nabídne značka oblečení pro každého a na každodenní nošení. Od vypasovaných bund přes volné střihy až po stále populárnější vesty na přechodné podzimní a jarní období. Díky materiálu, ze kterého jsou ušité, jsou velmi lehké, skladné a je možné je vzít kamkoliv. V nabídce jsou i polokošile, šaty a další oblečení využitelné po celý rok. 

jott, oblečenie
Zdroj: JOTT

Vybereš si ze široké barevné palety

V nabídce značky není nouze o různé barvy. Od klasické černé, šedé a modré až po odstíny červené, růžové, vínové a mnoho dalších trendy barev, z nichž si vybere opravdu kdokoliv. JOTT nezapomíná ani na nejmenší. Dětem nabízí bundičky v zářivých barvách doplněné o velikosti pro miminka už od tří měsíců.

jott, oblečenie
Zdroj: JOTT

Značka se stala šampionem v kategorii lehkých bund ve Francii, proto se majitelé spolu s novými investory rozhodli pro její expanzi. Nejprve do Německa a Beneluxu, aktuálně i do dalších krajin střední Evropy. Mimo Prahu otevírá v těchto měsících obchody také v Bratislavě, Vídni, Varšavě, Lisabonu či Amsterdamu.

Kromě kamenného obchodu v centru Westfield Chodov bude možné zakoupit produkty značky JOTT také na e-shopu www.urbanbrands.cz.

jott, oblečenie jott, oblečenie jott, oblečenie jott, oblečenie
Zobrazit galerii
(27)
Domů
Sdílet
Diskuse