Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2022 21:01
Čas čtení 0:25
Dominik Vetrák

Entergalactic od Netflixu a Kid Cudiho pripomína Spider-Man: Into the Spider-Verse. Čaká nás animované prekvapenie roka?

Entergalactic od Netflixu a Kid Cudiho pripomína Spider-Man: Into the Spider-Verse. Čaká nás animované prekvapenie roka?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sex, vášeň a seriózne zobrazenie dospelého života. Animovaný seriál Intergalactic so Selenou Gomez a s Timothéem Chalametom ukazuje nádherný trailer.

Netflix ukázal debutový trailer zo skvelo vyzerajúcej animovanej série Entergalactic. Štýl animácie nám pripomína komiksovku Spider-Man: Into the Spider-Verse, akurát s ešte dospelejšími témami a autentickými postavami. 

Hlavnou postavou je umelec Jabari (Kid Cudi) z New Yorku, ktorý sa práve rozišiel so svojou milovanou priateľkou Carmen (Laura Harrier). Následne však spozná svoju novú susedu Meadow (Jessica Williams), s ktorou si hneď padnú do oka. Jeho milostný život však opäť skomplikuje jeho ex, ktorá sa ho nedokáže vzdať... a možno ani on jej.

Meadowinu kamošku hrá Vanessa Hudgens, zatiaľ čo Jabarimu v životných problémoch pomáha kamoš Jimmy s hlasom Timothéeho Chalameta. Prvú sériu Entergalactic uvidíme na Netflixe už 30. septembra. 

Domů
Sdílet
Diskuse