Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
19. září 2022 20:55
Čas čtení 0:24

Sprejer senior maloval ve Zlíně symbol ruské agrese Z na billboardy

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Sprejer senior maloval ve Zlíně symbol ruské agrese Z na billboardy
Zdroj: Policie ČR

Šestašedesátiletý sprejer poškodil celkem šest billboardů písmeny Z. Dle policie byly poškozeny billboardy různých politických stran. Důchodci, který nebyl dosud trestaný, hrozí za poškození cizí věci až roční vězení.

Policie ve Zlíně zadržela sprejera důchodce, který na billboardy sprejoval písmeno Z, tedy symbol ruské agrese na Ukrajině. Ve svém volnu jej dopadl policista, který šel náhodou kolem. Informoval o tom server Novinky.cz.

billboard
Zdroj: Policie ČR

„V sobotu odpoledne uviděl sprejera, který vytvářel červeným sprejem vyobrazení písmene ‚Z‘ na předvolební billboardy u nákupního střediska na okraji Zlína, kam se chystal na nákupy s rodinou. Šestašedesátiletého sprejera doběhl a přivolal hlídku policistů, která ho zadržela,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Šestašedesátiletý sprejer poškodil celkem šest billboardů písmeny Z. Dle policie byly poškozeny billboardy různých politických stran. Důchodci, který nebyl dosud trestaný, hrozí za poškození cizí věci až roční vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse