Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
24. září 2022 13:30
Čas čtení 4:11
Richard Balog

Toto jsou výjimečné páry tenisek, které získáš za retail. Sáhneš po modelu od New Balance, Nike nebo Raf Simons?

Toto jsou výjimečné páry tenisek, které získáš za retail. Sáhneš po modelu od New Balance, Nike nebo Raf Simons?
Zdroj: Footshop
MÓDA ANYA TAYLOR-JOY BLADE RUNNER 2099 RENÉE ZELLWEGER SANDRA BULLOCK FOOTSHOP
Uložit Uložené

V nabídce online obchodu Footshop najdeš také vzácné produkty, které jsou na jiných místech vyprodané.

Online obchod Footshop je domovem pro tisíce párů tenisek, a to včetně limitovaných párů, které jsou vyprodané během několika minut od uvedení do prodeje. Pokud budeš dostatečně rychlý/á, výjimečné siluety nyní získáš za retail. 

Vybrali jsme 10 nejlepších limitovaných tenisek z portfolia značek Adidas Originals, Nike, New Balance, Reebok nebo Y-3, ve kterých budeš nepřehlédnutelný/á. Vyber si svého favorita.

Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny tenisek jsou uvedeny před slevou.
Doporučeno
Vybrali jsme 5 streetwearových značek, které musíš poznat. Připrav se na originální potisky a volné střihy Vybrali jsme 5 streetwearových značek, které musíš poznat. Připrav se na originální potisky a volné střihy 20. srpna 2022 10:00

Reebok Classic Leather SP 2 399 Kč

Výběr začínáme u značky Reebok – siluetou Classic Leather SP, která je na pultech obchodů skoro 40 let a stále patří mezi nejvyhledávanější modely v kategorii běžecké obuvi. 


Jednoduchý design, kožené provedení a kvalitní prošívání jsou zárukou, že tyto tenisky budou ideální volbou pro každodenní nošení a dokonalý doplněk k outfitům. Díky decentnímu ztvárnění je snadno zkombinuješ s čímkoli ze svého šatníku. Cena 2 399 Kč potěší i studentský rozpočet.  

Reebok Classic Leather SP
Zdroj: Footshop

New Balance 550  2 999 Kč

Značka New Balance má za sebou velmi úspěšné období, kdy vedení společnosti představilo desítky skvělých párů tenisek, které zanechaly ve stínu modely od konkurenčních výrobců. 

Dokonalým příkladem je například retro basketbalový model s číselným označením 550, který byl populární především v 70. a 80. letech minulého století. Díky jemným úpravám chytil nový dech a toto jednoduché barevné schéma mu náramně sluší.

Podobné páry tenisek jsou nyní v kurzu, a proto bys je neměl přehlížet. Cena na úrovni tří tisíc korun je více než dobrá vzhledem ke kvalitě materiálů a zpracování. Výjimečná obuv pro každý den.

New Balance 550
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Low (Luxe)  3 399 Kč

U retro modelů chvíli zůstaneme, a to díky luxusní verzi ikonické siluety Forum Low z portfolia značky Adidas Originals. Tenisky vyšly poprvé v roce 1984 a v upravené verzi o šest let později. Svou krásou si získají teniskové nadšence i v současnosti.

Jedná se o unisex model, který je mezi novinkami v nabídce online obchodu Footshop v atraktivním barevném provedení. Kombinace bílého koženého základu, nažloutlé podrážky, zelených panelů a zlatého loga Adidas Originals je nepřehlédnutelná. Tenisky získáš za 3 399 korun a můžeš si být jist/a, že je neuvidíš na každém kroku jako v případě základních provedení modelové řady Forum Low.

Adidas Originals Forum Low
Zdroj: Footshop

New Balance 9060  3 799 Kč

Jak jsme již zmiňovali, vedení společnosti New Balance představilo desítky skvělých provedení v uplynulých měsících, a to včetně těchto sportovních krásek v tmavých barevných tónech.

Modelová řada s číselným označením 9060 nepatří mezi nejznámější v portfoliu značky, ale svou nadčasovou atraktivitou osloví i náročné sběratele. Originální tenisky mohou být tvoje za zhruba 3 300 Kč díky aktuální slevě ve výši 15 %. Dostupné jsou v mužských velikostech.  

New Balance 9060
Zdroj: Footshop

Nike Hot Step Air Terra x NOCTA®  4 199 Kč

Drake patří mezi největší hudební hvězdy v tomto století, díky čemuž získal partnerství se společností Nike, aby představil vlastní vizi tenisek, které osloví masy lidí. Výsledkem je silueta Hot Step Air Terra s ikonickou vzduchovou bublinou ve spodní části mezipodešve a se spoustou chromových detailů. 

V nabídce online obchodu Footshop je k dispozici černá varianta se zlatými detaily a logem značky NOCTA® na jazyku. Cena 4 199 korun je přímo úměrná kvalitě zpracování a zvučnosti spolupráce. Bohužel jsou dostupné už jen ženské velikosti v limitovaných množstvích, jinak bychom nad nákupem dvakrát nepřemýšleli. 

Nike Hot Step Air Terra x NOCTA
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 Premium  4 899 Kč

Nike Air Max 1 jsou z našeho pohledu nejatraktivnější řadou s přívlastkem Air Max. V portfoliu online obchodu Footshop najdeš mimo jiné i tuto prémiovou variantu zahalenou do kombinace kůže, semiše a syntetických tkanin.

Bonusem je svěží barevné schéma s dominantními hnědými odstíny a kontrastním světle tyrkysovým logem z obou stran. My dáváme těmto limitovaným teniskám plný počet bodů a věříme, že je uvidíme v pražských ulicích i navzdory ceně na spodní hranici pěti tisíc korun. 

Nike Air Max 1 Premium
Zdroj: Footshop

Nike Spark Flyknit  4 999 Kč

Pokud rád vyčníváš z davu, zkus tenisky Nike Spark Flyknit, jejichž originální vzhled okouzlí kolemjdoucí již z dálky. Čerstvá novinka z dílen amerického sportovního gigantu je dostupná v mužských i ženských velikostech. 

Futuristická silueta se svrškem z prodyšné tkaniny je vhodná do suchého počasí, a proto doporučujeme před jejich nošením zkontrolovat předpověď. Byla by škoda, kdybys tento poklad s cenou 4 999 Kč zničil předtím, než ho otestuješ v městském prostředí, kde se pohybuje s lehkostí.

Nike Spark Flyknit
Zdroj: Footshop

Y-3 Hokori III  7 999 Kč

Japonský návrhář Jódži Jamamoto pracuje pod hlavičkou linie Y-3 skoro dvacet let, přičemž stále přináší neokoukané nápady, které jsou zcela odlišné od konkurence. Stačí, když se podíváš na model s názvem Hokori III. 

Tenisky jsou inspirovány retro siluetami se třemi pruhy, ale Jamamoto jim dodal futuristické linie ve světlých tónech v kombinaci s prémiovými materiály a maximálním komfortem. V online obchodě Footshop jsou k dispozici v mužských velikostech a díky slevě ve výši 15 % budou tvoje za 6 799 korun. Pokud hledáš výjimečný pár tenisek, rozhodně se jedná o správnou volbu.

Y-3 Hokori III
Zdroj: Footshop

Nike Air Sunder Max SP x Comme des Garçons Homme Plus  7 999 Kč

Závěr výběru jsme věnovali teniskám Nike Air Max SP x Comme des Garçons Homme Plus ve dvou barevných provedeních. Jako první představujeme bíločerné krásky zahalené do kombinace prémiového neoprenu a syntetických tkanin, které jsou doplněny o kovový zip v oblasti šněrování. Podporu při chůzi poskytuje technologie Air a mezipodešev s názvem Phylon. 

Značka CdG je minimalistická a objevuje se pouze na jazyku, zatímco logo společnosti Nike je umístěno na viditelnějším místě z boční strany tenisek. Cena na úrovni osmi tisíc korun odráží kvalitu a zvučnost spolupráce, která funguje dlouhá léta.  

Nike Air Sunder Max SP
Zdroj: Footshop

Nike Air Sunder Max SP x Comme des Garçons Homme Plus  7 999 Kč

Pokud preferuješ decentnější páry tenisek, pak budou správnou volbou Nike Air Sunder Max SP x Comme des Garçons Homme Plus v celočerném provedení ze stejných materiálů a se stejnou cenou.

Nike Air Sunder Max SP
Zdroj: Footshop

BONUS

Raf Simons Antei  9 999 Kč

Raf Simons patří mezi nejuznávanější módní návrháře v moderní éře, a to i díky modelům obuvi, respektive tenisek, které přináší pod hlavičkou vlastní stejnojmenné značky. 

Silueta s názvem Antei si získala naši pozornost díky sportovnímu vzhledu, kontrastnímu barevnému schématu i plastovému krytu s lesklým povrchem přes šněrování. Belgický módní mág tímto avantgardním dílem trefil hřebíček na hlavičku a v případě, že ti nebude chybět 9 999 korun, neváhej ani vteřinu. 

Raf Simons Antei
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Teniskové novinky s logem Vans, které vypadají skvěle a nezruinují ani studentský rozpočet Teniskové novinky s logem Vans, které vypadají skvěle a nezruinují ani studentský rozpočet 9. září 2022 13:30
Domů
Sdílet
Diskuse