Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2022 10:50
Čas čtení 0:55
Tereza Patočková

Hledá se příští James Bond: Je to závazek na 10 let, tvrdí producenti

Hledá se příští James Bond: Je to závazek na 10 let, tvrdí producenti
Zdroj: Universal Pictures
NEWS FILM JAMES BOND ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Chvíli se zdálo, že novým agentem bude Idris Elba. Ten ale nedávno prohlásil, že když se podívá do zrcadla, nevidí Bonda. To si mnoho fanoušků vyložilo jako Elbovo definitivní ne pro roli agenta 007.

Dostat roli Jamese Bonda může být prostorem pro jeden z nejzásadnějších hereckých výkonů v Hollywoodu, producenti filmu Barbara Broccoli a Michael G. Wilson však tvrdí, že potenciální herce na roli stále hledají. Informoval o tom server Variety

Producenti přiznávají, že i s blížícím se 60letým výročím filmového Jamese Bonda je hledání nového herce stále ještě na začátku. Ať už roli získá kdokoli, musí to být na dlouho, shodují se. 

Doporučeno
Sex, násilí a hrozba pro mládež. Toto je 10 zakázaných a cenzurovaných her Sex, násilí a hrozba pro mládež. Toto je 10 zakázaných a cenzurovaných her 21. září 2022 6:00

Chvíli se zdálo, že novým agentem bude Idris Elba. Hvězda filmů Thor nebo Avengers ale nedávno prohlásila, že když se podívá do zrcadla, nevidí Bonda. To si mnoho fanoušků vyložilo jako Elbovo definitivní ne pro roli agenta 007.

Broccoli a Wilson s dlouholetým kandidátem na Bonda v poslední době nemluvili, ale prý jeho slova chápou. „Je skvělý,“ říká Wilson a Broccoli rychle dodává: „Idrise milujeme, ale jde o to, že to bude trvat několik let. Když obsadíme Bonda, je to závazek na deset dvanáct let. Takže si Idris nejspíš říká: ‚Opravdu to chci?‘ Ne každý chce takto dlouhý závazek. Bylo už dost těžké přimět Daniela Craiga, aby to udělal. Tehdy mu bylo kolem třiceti,“ dodává.

Doporučeno
Nová Ariel, herečka Halle Bailey, se dojala nad reakcemi dětí. Dokazují, že na reprezentaci záleží Nová Ariel, herečka Halle Bailey, se dojala nad reakcemi dětí. Dokazují, že na reprezentaci záleží 15. září 2022 20:22

V době, kdy konečně produkovali No Time to Die, se Craig příliš nesnažil skrýt své podráždění z role. Wilson si tuto skutečnost uvědomuje a Broccoli odhaluje, že Craig toho na konci natáčení litoval. Problémy jako pandemie covidu zapříčinily Craigovi delší funkční období než většině Bondových herců, připomíná Den of Geek.

Anketa:
Koho chceš vidět jako příštího agenta 007?
Doufám, že si to Idris ještě rozmyslí.
Chtělo by to někoho výrazně mladšího. Klidně z gen Z.
Líbila by se mi v roli i žena, sérii to chce rozhodně osvěžit.
Je mi to jedno, ale těším se na další film.
Je mi to jedno, protože Bond mě moc nebaví.
Doufám, že si to Idris ještě rozmyslí.
9 %
Chtělo by to někoho výrazně mladšího. Klidně z gen Z.
48 %
Líbila by se mi v roli i žena, sérii to chce rozhodně osvěžit.
3 %
Je mi to jedno, ale těším se na další film.
29 %
Je mi to jedno, protože Bond mě moc nebaví.
10 %
Domů
Sdílet
Diskuse