Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2022 20:22
Čas čtení 1:14
Tereza Patočková

Nová Ariel, herečka Halle Bailey, se dojala nad reakcemi dětí. Dokazují, že na reprezentaci záleží

Nová Ariel, herečka Halle Bailey, se dojala nad reakcemi dětí. Dokazují, že na reprezentaci záleží
Zdroj: Disney
NEWS FILM NOVÉ FILMY SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Uložit Uložené

Internet zaplavila videa s reakcemi nadšených holčiček. „Lidé mi celý víkend posílají tyto reakce a já jsem opravdu v úžasu. Znamená to pro mě celý svět,“ napsala herečka.

Halle Bailey je hvězdou hraného remaku Malé mořské víly od společnosti Disney. Během veletrhu D23 Expo byl zveřejněn teaser k filmu v režii Roba Marshalla a internet zaplavily srdceryvné reakce. Rodiče natáčí děti, které sledují trailer, v němž Bailey zpívá píseň Part of Your World. Trend, který se stal virálním na TikToku, zachycuje holčičky, jež video sledují a jsou překvapené, když vidí Baileyinu barvu pleti. „Mami, je snědá jako já,“ říká například s nadšením jedna z dívek na videu. Informoval o tom server Deadline.

Doporučeno
Malá mořská víla Ariel se v hrané verzi od Disney představuje v prvním traileru Malá mořská víla Ariel se v hrané verzi od Disney představuje v prvním traileru 10. září 2022 9:12

Reakce lidi na sociálních sítích dojala a ukázala, že na reprezentaci záleží. Mnoho fanoušků začalo Bailey označovat a sama herečka nakonec retweetla jedno ze sdílených videí. „Lidé mi celý víkend posílají tyto reakce a já jsem opravdu v úžasu. Znamená to pro mě celý svět,“ napsala Bailey na Twitteru.

Na veletrhu D23 Bailey hovořila také například o tom, jak výjimečné pro ni její obsazení do role Ariel bylo. „Když jsem byla malá holčička, která se koupala v bazénu a představovala si, že je mořská panna, nikdy jsem si nepředstavovala, že se to stane skutečností,“ řekla herečka. „Tři dny natáčení písničky k filmu byly nejkrásnějším zážitkem mého života – cítit všechny pocity, které cítí Ariel, její vášeň, nepohodlí, všechno, co prožívá. Bylo pro mě vzrušující hrát tyto emoce a to, že mě Rob režíroval a byl hybnou silou tohoto filmu, je pro mě opravdu čest,“ dodala.


Malá mořská víla vychází z animovaného filmu společnosti Disney z roku 1989, přičemž hraná adaptace je doplněna o nové písně původního skladatele Alana Menkena s texty písní Lina-Manuela Mirandy z muzikálu Hamilton.

Domů
Sdílet
Diskuse