Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
3. října 2022 15:47
Čas čtení 0:30

VIDEO: Policie pátrá po žháři z Prahy. Na chodbě rozlil neznámou látku a zapálil dveře bytu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Policie pátrá po žháři z Prahy. Na chodbě rozlil neznámou látku a zapálil dveře bytu
Zdroj: PČR

Policisté při vyšetřování případu zajistili kamerové záznamy, na nichž je vidět muž, který nejprve před bytem rozlil neznámou látku a následně ji zapálil.

Od poloviny září se pražští kriminalisté zabývají incidentem, který se stal v pátek 16. září dvacet minut po poledni. Dosud neznámý pachatel při něm úmyslně zapálil dveře od bytu v Sokolovské ulici v Praze 9.

Policisté při vyšetřování případu zajistili kamerové záznamy, na nichž je vidět muž, který nejprve před bytem rozlil neznámou látku a následně ji zapálil. Kriminalisté zjistili, že se žhář ještě předtím pohyboval se ženou a mužem, po kterých se pátrá jako po možných svědcích.

Policie prosí veřejnost, aby se v případě, že na záběrech lidi poznává nebo ví, kde by se mohli zdržovat, ozvala na linku 158. Celý případ policisté v současné době prověřují jako podezření ze spáchání trestného činu obecného ohrožení, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi.

Domů
Sdílet
Diskuse