Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
7. října 2022 11:44
Čas čtení 1:06

Vladimir Putin slaví 70 let. Zahraj si dnes zdarma hru, ve které ho můžeš pomočit

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Vladimir Putin slaví 70 let. Zahraj si dnes zdarma hru, ve které ho můžeš pomočit
Zdroj: Fuck Putin

Podle vývojářů tak lze Putina alespoň virtuálně potrestat za škody, které páchá ukrajinskému lidu.

Ruský prezident Vladimir Putin má dnes 70. narozeniny. Člověk, který stojí za právě probíhající válkou na Ukrajině, se zřejmě mnoha srdečných gratulací nedočká. Naopak, řada lidí na sociálních sítích připomíná hru, kterou vyvinula společnost Tornado Games. Ve hře Fuck Putin můžeš ruského prezidenta potrestat podle své libosti. 

Trest pro Putina nebo simulace protiatomového krytu

„V naší hře je jediným limitem nebe. Použij všechno, co hra nabízí, aby byl Putin potrestán za škody, které napáchal ukrajinskému lidu,“ lákají na hru vývojáři. Trailer na hru slibuje opravdu nepřeberné množství možností, jak se lze Putina zbavit nebo ho nějak potrestat. Nechybí ani zábavnější možnosti, jako je například ta, že ho můžeš pomočit. Na výběr jsou ale i brutálnější způsoby jako nášlapná mina nebo kotoučová pila. Hru si můžeš stáhnout zdarma.

Další bizarní hra, která v souvislosti s válkou na Ukrajině vznikla, se jmenuje Putinist Slayer, střílečka s groteskně se vznášejícími hlavami ruských státních představitelů a známých osobností, které ruskou invazi podporují. Ve vesmíru tak můžeš ničit přímo Putina, Kadyrova nebo Lukašenka. Tato srandička tě vyjde na zhruba 123 korun.

Putinist Slayer
Zdroj: Putinist Slayer

Další videohru, která se ale netýká virtuální pomsty Rusku a jeho podporovatelům, vyvinula Ukrajinka Darija Seliščeva přímo v protiatomovém krytu v Charkově. Hra je simulací právě protiatomového krytu a nabízí alespoň krátký a virtuální pohled na aktuální životy Ukrajinců. Seliščeva hru What's Up in a Charkov Bomb Shelter založila na reálných výpovědích těch, kteří s ní kryt sdíleli.

23. dubna 2024 9:00 Čas čtení 4:15 Česká hra Kingdom Come: Deliverance 2 bude událostí roku. Toto je 7 důvodů, proč bude titul lepší než jednička Česká hra Kingdom Come: Deliverance 2 bude událostí roku. Toto je 7 důvodů, proč bude titul lepší než jednička

Přestože tvorbou hry chtěla původně rozptýlit jen sebe, zjistila, že by hra mohla přivést na jiné myšlenky i další lidi. „Mým cílem bylo zachytit fragmenty ze života v krytu, aby jiní lidé měli možnost slyšet hlasy obyčejných lidí,“okomentovala svou hru Seliščeva.

 What's Up in a Charkov Bomb Shelter
Zdroj: What's Up in a Charkov Bomb Shelter
Domů
Sdílet
Diskuse