Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Footshop.
14. října 2022 17:00
Čas čtení 1:49
Sponzorovaný obsah

Ovládni terén i ulice s multifunkčními teniskami. Nové boty ze spolupráce adidas Originals x Pharrell Williams koupíš na Footshopu

Ovládni terén i ulice s multifunkčními teniskami. Nové boty ze spolupráce adidas Originals x Pharrell Williams koupíš na Footshopu
Zdroj: Footshop.cz
MÓDA FASHION TIPY FOOTSHOP MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

NMD S1 RYAT si oblíbíš, ať miluješ outdoor, nebo ruch velkoměsta.

Adidas pokračuje v oživování řady NMD. Po releasu NMD V3 a NMD S1 přišel s novým modelem inspirovaným turistikou a přírodou. NMD S1 RYAT vznikly stejně jako předchozí tenisky z řady ve spolupráci se zpěvákem Pharrellem Williamsem. Vychází z jeho individuálního stylu a nechybí ani tradiční otisk značky. Tenisky můžeš koupit ve variantě Black už od 15. října na Footshopu.

Adidas Originals x Humanrace

NMD S1 RYAT vychází z outdoorového stylu Pharella Williamse. Vznikly díky spolupráci adidas Originals s jeho značkou Humanrace, která se zabývá zdravím těla, mysli i duše a navrací lidi k přírodě. Právě Pharellova láska k planetě a outdooru se výrazně odrazila na designu tenisek. Demonstruje individualitu nositele a jeho potřebu jít vlastní cestou.

RYAT je kulturní artefakt a předmět pro lidi, kteří se na naší planetě tlačí vpřed. –⁠ Pharrell Williams

Tenisky stylově dokonale zapadají do konceptu oblečení Pharrell's FW22 Humanrace Premium Basics. Společně vytváří moderní uniformu, která má odrážet myšlenku komunity a jednoty v módě i mezi lidmi.

footshop
Zdroj: Footshop

Tvůrci botu zdokonalovali pomocí 3D prototypů v době, kdy se lidé v důsledku posledních událostí ve světě přizpůsobovali novému životnímu stylu a objevovali neznámou realitu. V návrhu jsou cítit rozporuplné emoce i zvědavost, co přinesou další dny. NMD S1 RYAT jsou pomyslným mostem mezi minulostí a budoucností, který citlivě reaguje na neustále se měnící kulturní svět. Představují spojení mezi jednotlivcem a komunitou, přírodou a ruchem města.

Funkční tenisky, které vyneseš i do ulic

Na první pohled patrná inspirace outdoorem přináší benefity nejen z hlediska vzhledu, ale také funkčnosti. Každý malý detail dotváří celkový design a zároveň má svůj účel. Svršek tenisky pokrývá směs prémiových semišových a kožených překryvů. Mezipodešev Boost dodává botám na zajímavosti a zajišťuje dokonalé odpružení i při dlouhé chůzi. Díky pogumované prodloužené podrážce a špičce z TPU se nemusíš bát bláta ani louží.

Na Footshopu si od 15. října můžeš objednat NMD S1 RYAT Black, které si zamilují všichni, kteří potřebují boty, jež zvládnou i náročnější terén a nebude na nich vidět každá šmouha. Třešničkou na dortu černé verze jsou drobné, na první pohled nesourodé barevné prvky, které z tmavých outdoorových bot dělají módní záležitost. Jazyk zdobí logo „Humanrace“, které kromě označení spolupráce představuje i hluboký statement.

nakupuj NMD S1 RYAT Black
footshop, adidas
Zdroj: Footshop

Když miluješ město i přírodu

Kampaň na představení tenisek provází sada ilustrací z dílny Gang Box, které dotváří myšlenku propojení města a přírody. „Jsme v kulturním bodě, kde se tyto věci prolínají, a to by tato bota měla v mnoha ohledech reprezentovat,“ říká ilustrátor.

Jestli i ty chceš propojit svojí lásku k přírodě s touhou po ruchu velkoměsta, zapiš si datum 15. října 2022, kdy proběhne release tenisek na Footshopu. Variantu black, vhodnou na túru i každodenní pochůzky, tam najdeš ve všech velikostech. Tak nepromeškej šanci, ať ti je nevykoupí někdo rychlejší.

footshop, adidas
Zdroj: Footshop/adidas Originals
Domů
Sdílet
Diskuse