Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová TASR
15. října 2022 17:39
Čas čtení 0:37

V Paříži se v cestovním kufru našlo tělo dvanáctileté dívky

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Paříži se v cestovním kufru našlo tělo dvanáctileté dívky
Zdroj: Getty Images

V souvislosti s úmrtím dívky vzala policie do vyšetřovací vazby čtyři osoby.

Francie zahájila vyšetřování v případě vraždy 12leté dívky, která byla nalezena bez známek života v pátek večer v Paříži v cestovním kufru. V sobotu to oznámila tamní prokuratura. Zprávu přinesla agentura TASR.

Zmizení dívky nahlásili rodiče

Cestovní kufr se našel v pátek večer v pařížském 19. obvodu před budovou, ve které dívka bydlela. Žádné bližší okolnosti o úmrtí oběti však prokuratura nezveřejnila. Podle nejmenovaného zdroje z prostředí vyšetřování se rodiče dívky začali o dceru strachovat, když v pátek odpoledne nepřišla domů ze školy. Nezvěstnost dcery šla na policejní stanici nahlásit matka oběti.

V souvislosti s úmrtím dívky vzala policie do vyšetřovací vazby čtyři osoby, uvedl deník Le Parisien. Policie se podle něj zabývá i verzí únosu a následné vraždy. Podle deníku měla oběť podříznuté hrdlo. 

Domů
Sdílet
Diskuse