Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
17. října 2022 10:14
Čas čtení 0:36

Nehoda na Chlumecku skončila smrtí motorkáře, silnice je uzavřená

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Nehoda na Chlumecku skončila smrtí motorkáře, silnice je uzavřená
Zdroj: HZS Ústeckého kraje

Vážná dopravní nehoda se stala na sil. I/13 v blízkosti obce Chlumec u čerpací stanice Tank Ono. Došlo zde ke srážce motocyklu a osobního vozu. Pro řidiče motorky měla nehoda tragické následky.

V neděli odpoledne 16. října se u Chlumce na Ústecku odehrála tragická nehoda. Po srážce s autem zemřel motorkář. Silnice od Chlumce po Přestanov je proto uzavřená. Informoval o tom server Deník.cz.

„Vážná dopravní nehoda se stala na sil. I/13 v blízkosti obce Chlumec u čerpací stanice Tank Ono. Došlo zde ke srážce motocyklu a osobního vozu. Pro řidiče motorky měla nehoda tragické následky. V současné době probíhá vyšetřování a komunikace je uzavřena,“ informovala policie.

„Motorkář při střetu utrpěl velmi vážná zranění neslučitelná se životem. Přes veškerou snahu záchranářů se ho nepodařilo resuscitovat,“ uvedl mluvčí záchranářů Prokop Voleník. K dalším zraněním při nehodě nedošlo.

Domů
Sdílet
Diskuse