Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
31. října 2022 16:44
Čas čtení 0:59

Instagram má problém. Uživatelům náhodně blokuje účty a mnohým mizí i followeři

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Instagram má problém. Uživatelům náhodně blokuje účty a mnohým mizí i followeři
Zdroj: Unsplash/Solen Feyissa/na voľné použitie

Instagram bez příčiny blokuje účty náhodným uživatelům. Podle vedení společnosti za to může systémová chyba.

Instagram dnes odpoledne postihly velké problémy. Sociální síť bezdůvodně blokuje náhodné profily, a mnohým tak raketovou rychlostí ubývají followeři. Ti, kterým byl účet zablokován, o něj buď přišli, nebo mají 30 dnů na podání odvolání. Úbytek followerů zaznamenal také Refresher. Vedení společnosti výpadek registruje a prý pracuje na jeho nápravě, informují Daily Mail a The Sun.

31. října 2022 11:00 Čas čtení 0:13 Která hororová postava jsi? Odpověď se dozvíš v našem kvízu Která hororová postava jsi? Odpověď se dozvíš v našem kvízu

První problémy se na Instagramu objevily kolem jedné hodiny odpolední. Upozornili na ně uživatelé Twitteru, kteří si postěžovali, že jim sociální síť bezdůvodně začala blokovat profily nebo z čista jasna přišli o větší počet followerů. Důvod, proč Instagram blokuje náhodné profily, zatím není znám. Vedení společnosti však problém prý eviduje a pracuje na nápravě.

„Jsme si vědomi, že někteří z vás mají problémy s přístupem ke svému účtu na Instagramu. Prověřujeme to a omlouváme se za nepříjemnosti,“ napsal Instagram na Twitteru. 

Pokud Instagram zablokoval profil i tobě, můžeš se proti tomu odvolat. Těm, kteří tak učinili, se následně místo Instagramu zjevila pouze černá obrazovka. Někteří zase hlásí, že odvolání nebylo možné a o svůj profil přišli navždy. 

„Ok, takže můj účet byl bezdůvodně zablokován, nemohl jsem se proti tomu odvolat a teď je můj účet pryč. A nejsem jediný,“ stěžují si lidé na Twitteru. „Byl také někomu bezdůvodně pozastaven Instagram? Ani se neobtěžuje nechat vás odvolat, jen vám vypíše chybu,“ přidávají se další.

Domů
Sdílet
Diskuse