Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2022 7:12
Čas čtení 1:31
Daniel Mikolášik

Drake a 21 Savage vydali společné album. Údajně na něm skrytě dissují Kanyeho Westa

Drake a 21 Savage vydali společné album. Údajně na něm skrytě dissují Kanyeho Westa
Zdroj: Flickr/Dan Garcia/volně k užití
HUDBA DRAKE NEJLEPŠÍ ALBA TÝDNE RAP ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Nový společný projekt Her Loss má velký potenciál ovládnout hudební žebříčky na příští týdny.

Drake a 21 Savage vydali očekávané společné album s názvem Her Loss. Projekt avizovali interpreti prostřednictvím videoklipu na skladbu Jimmy Cooks, která uzavírala poslední sólové album od Champagne Papiho z června letošního roku. Posluchači na něm najdou 16 skladeb.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa champagnepapi (@champagnepapi)

Původně měla deska Her Loss datum vydání naplánované na 28. října, ale autoři byli nuceni odložit ho.

Na albu mají jen jednoho hosta – Travise Scotta. Seznam autorů hudebních produkcí je však už o něco širší. Kromě Shebiba se o beaty na albu postarala zvučná jména jako Metro Boomin, Tay Keith, Lil Yachty, OZ či Boi-1da.

Zatím největší úspěch sklízejí skladby BackOutsideBoyz, Pussy & Millions či úvodní Rich Flex. Velký potenciál má také skladba Circo Loco, od které očekáváme podobné bourání hudebních hitparád a hype na sociálních sítích jako od loňské skladby Way 2 Sexy z Drizzyho alba Certified Lover Boy.

Anketa:
Líbí se ti Her Loss?
Ano.
Ne.
Ještě jsem si ho nestihl/a poslechnout.
Ano.
58 %
Ne.
8 %
Ještě jsem si ho nestihl/a poslechnout.
33 %

I Circo Loco je totiž výsledkem vysamplované ikonické skladby – v tomto případě jde o One More Time od elektronického dua Daft Punk z roku 2000. V pořadí devátá skladba z alba je rovněž předmětem mnoha diskusí. Mnozí se shodují, že Drake v jednom z veršů posílá Kanyemu Westovi skrytý diss a nazývá ho svým „oppem“ (slangový výraz pro nepřítele).

Linking with the opps, bi**h, I did that s**t for J Prince. Bi**h, I did it for the mob ties. – Drake (Circo Loco)

Ve volném překladu: „Spojil jsem se s nepřáteli, ku**o, udělal jsem to jen pro J Prince.
Ku**o, udělal jsem to pro mafiánské vazby.“

Podle všeho tím Drake odkazuje na benefiční koncert pro někdejšího vůdce gangu Larryho Hoovera, který 9. prosince 2021 v Los Angeles zorganizovali Kanye West a James Prince. Tajným hostem, který s Kanyem na jednom pódiu vystoupil, byl právě Drake.

Za zmínku však stojí i fakt, že Drake tehdy plakal dojetím během Kanyeho koncertu. Po skončení show ho objal, udělali si několik společných fotek a zakopali válečnou sekeru.

Na skladbu Circo Loco z nového alba mezitím reagoval i samotný Ye.

„Už toho bylo dost. Tomuto muži jsem dal květiny několikrát. Raději se podívejme na to, kdo jsou v této hudební hře skuteční opps. Představte si všechny rappery na stejné straně a každého, kdo si navzájem uklízí smlouvy. Je čas (božího) království. Miluji Drakea,“ napsal Kanye na sociální síti Twitter

Domů
Sdílet
Diskuse