Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2022 16:04
Čas čtení 0:49
Radim Šlechta

Kdo žije v ananasu na dně moří? Čeká nás nový film se Spongebobem a přijde i Avatar

Kdo žije v ananasu na dně moří? Čeká nás nový film se Spongebobem a přijde i Avatar
Zdroj: Netflix
NEWS NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Studio Paramount odhalilo data zveřejnění nových animovaných filmů.

Studio Paramount odhalilo data premiéry nových animovaných filmů. Těšit se můžeš na nového Avatara i Spongeboba. Doposud nepojmenované snímky by měly vstoupit do kin v létě roku 2025. Informuje o tom server Variety

Avatar: Poslední vládce větru a Spongebob patří mezi slavné a divácky úspěšné série. Obě značky by se nyní měly dočkat dalšího filmového zpracování. Nepůjde ale o hrané adaptace, o něž se studio pokoušelo v minulosti. Obě série se objeví ve své známé animované podobě. Na Spongeboba bychom se měli moci podívat už 23. května 2025, nepojmenovaný film Avatar: Poslední vládce větru uvede studio v říjnu stejného roku.

Avatar
Zdroj: Netflix

Fanoušci čekají na datum uvedení nového filmu Avatara už od roku 2021. Tvůrci pořadu Michael DiMartino a Bryan Konietzko odstoupili od plánované adaptace Avatara na Netflixu a plánují rozšířit děj původní série a sequelu The Legend of Korra. Na filmu se bude podílet i studio Nickelodeon Animation a Avatar Animation.

Doporučeno
Největší přehled chystaných filmů, které zboří internet. Kdy dorazí nový Pán prstenů? Největší přehled chystaných filmů, které zboří internet. Kdy dorazí nový Pán prstenů? 12. března 2024 8:00

Poslední film se Spongebobem s podtitulem Sponge on Run (v češtině Houba na útěku) vyšel v roce 2020, ještě před ním se diváci mohli podívat na film Sponge Out of Water (v češtině Houba na suchu) z roku 2015, který kombinoval animaci s živou akcí. Na novém filmu se kromě Paramount Animation bude podílet Nickelodeon Animation.

Domů
Sdílet
Diskuse