Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2022 14:28
Čas čtení 0:22
Jakub Paulík

Influencerka Nela Slováková skončila pod kamionem, policie kvůli nehodě zavřela dálnici

Influencerka Nela Slováková skončila pod kamionem, policie kvůli nehodě zavřela dálnici
Zdroj: Policie ČR
NEWS INFLUENCEŘI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Dálnice D2 byla v důsledku nehody uzavřena.

Policie dnes před hraničním přechodem Brodské řeší od ranních hodin autonehodu. TV JOJ se podařilo zjistit, že ji měla způsobit influencerka Nela Slováková. Ta se prý v noci vrátila z Dubaje a v automobilu směrem do Prahy cestovala společně se psem. Podle informací Policie SR byl u řidičky proveden test na alkohol s negativním výsledkem.

„Podle dosavadních informací řidička vozidla narazila do posledního v koloně stojícího návěsu nákladního vozidla. Dechová zkouška byla s negativním výsledkem. Ke zranění osob nedošlo. Dopravní nehoda je ve stadiu šetření,“ informuje policie Slovenské republiky. Při autonehodě nebyl nikdo zraněn.

Doporučeno
Od týrání v dětství přes armádu až k virálnímu videu na TikToku. Toto je Bella Poarch, třetí nejsledovanější tiktokerka světa Od týrání v dětství přes armádu až k virálnímu videu na TikToku. Toto je Bella Poarch, třetí nejsledovanější tiktokerka světa 13. listopadu 2022 8:30
Nehoda
Zdroj: Polícia SR – Bratislavský kraj
Domů
Sdílet
Diskuse