Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
17. listopadu 2022 17:31
Čas čtení 0:41

Festival Colours of Ostrava láká na OneRepublic, Toma Grennana a držitele světových rekordů Lubomyra Melnyka

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Festival Colours of Ostrava láká na OneRepublic, Toma Grennana a držitele světových rekordů Lubomyra Melnyka
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Festival Colours of Ostrava zveřejnil první jména line-upu na rok 2023.

Festival Colours of Ostrava, který se uskuteční ve dnech 19. až 22. července 2023, oznamuje první jména line-upu. Do Česka přijedou američtí pop-rockeři OneRepublic, britský písničkář Tom Grennan či nejrychlejší klavírista a držitel světových rekordů Lubomyr Melnyk.

28. září 2022 10:02 Čas čtení 1:23 Rock for People oznámil první headlinery – Muse a Slipknot Rock for People oznámil první headlinery – Muse a Slipknot

Ostravu čeká hvězdné léto. Na festivalu Colours of Ostrava, který se uskuteční ve dnech 19. až 22. července 2023, vystoupí populární američtí pop-rockeři OneRepublic, britský písničkář Tom Grennan, polská klavíristka Hania Rani nebo německá dechovka LaBrassBanda.

Mezi nově oznámené vystupující patří také ukrajinský klavírista Lubomyr Melnyk, který se stal držitelem světových rekordů. Byl oceněn jako nejrychlejší klavírista světa a jeho hudbu snad ani nelze popsat slovy. Jako by byla z metafyzické dimenze. 

Vstupenky na dvacátý ročník festivalu Colours of Ostrava jsou již v prodeji a nyní je pořídíš za 3 790 korun. S blížícím se festivalem však bude jejich cena stoupat.

Na první jména lákají i další tuzemské festivaly. Rock for People v Hradci Králové uvítá britské rockery Muse, americké metal heads Slipknot nebo Architects, Billy Talent, Hollywood Undead, Nothing But Thieves a mnoho dalších. 

Anketa:
Na který z festivalů vyrazíš?
Pojedu na Colours of Ostrava i Rock for People.
Rock for people.
Colours of Ostrava.
Ani jeden mě nezaujal. 
Pojedu na Colours of Ostrava i Rock for People.
16 %
Rock for people.
16 %
Colours of Ostrava.
56 %
Ani jeden mě nezaujal. 
12 %
Domů
Sdílet
Diskuse